EN

Světlo ve fotografii

Michael Freeman


Využijte naplno unikátní vlastnosti všech druhů světla
Čekání na správné světlo, jeho nahánění v různých lokacích a případné upravování je pro profesionální fotografy denním chlebem. Michael Freeman zkoncentroval čtyřicet let fotografických zkušeností do jediné knihy, ve které se věnuje interpretaci a správnému zachycení nejcennější fotografické komodity. Tohle je cesta, jak se stát opravdovým profesionálem.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Capturing Light: The Heart of Photography
Původní jazyk angličtina
Počet stran 256
EAN 9788025141748
Datum vydání 09.06.2014
Věk od 13
Formát 260x255 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 1,1
Typ Kniha
Vazba měkké desky z kartonu

Čekání na správné světlo, jeho nahánění v různých lokacích a případné upravování je pro profesionální fotografy denním chlebem. Pro některé z nich jde dokonce o posedlost. Michael Freeman zkoncentroval čtyřicet let fotografických zkušeností do jediné knihy, ve které se věnuje interpretaci a správnému zachycení nejcennější fotografické komodity.

Kniha je prakticky členěna do tří hlavních částí: Čekání, Nahánění a Pomáhání. Začnete tím, že plně ovládnete umění trpělivosti a naučíte se předvídat světelné podmínky tak, abyste vždy byli na správném místě ve správný čas. Poté se dozvíte, jak vhodně a rychle reagovat na prchlivé a pomíjivé světelné podmínky, abyste z fotografií vždy vytěžili maximum. A nakonec se naučíte, jak používat všechny dostupné nástroje, které mají fotografové k dispozici pro manipulaci se světlem a jeho následné vylepšení.

Tohle je cesta, jak se stát opravdovým profesionálem.Umět správně číst, interpretovat, využít a případně vylepšit světelné podmínky tak, abyste získali ty nejlepší možné snímky za každé situace, do které se s fotoaparátem dostanete.

Ke stažení

pdf Obsah.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM