EN

Mount Trilogy - žhavá erotická trilogie v boxu

Meghan March


Úspěšná romantická erotická série MOUNT TRILOGY kompletně v boxu! New Orleans patří mně. Neznáte moje jméno, ale ovládám všechno, co vidíte – a taky všechno, co nevidíte. Můj vliv nezná hranic a mé požadavky jsou vždy splněny. Nemusel jsem půjčit peníze krachující rodinné palírně, ale těší mě, že je mám v hrsti. Že mám v hrsti ji. Neví, že mě zaujala. Měla být opatrnější. Bude moje. Dostanu ji. Možná si ji dokonce nechám. Je načase, aby mi splatila dluh. Keiro Kilgoreová, už jsi majetkem Lachlana Mounta.

Detailní informace

Jazyk čeština
Překladatel Eva Brožová
Počet stran 784
EAN 9788026917427
Datum vydání 30.09.2021
Věk od 18
Formát 135x212 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 1,08
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Úspěšná romantická erotická série MOUNT TRILOGY kompletně v boxu!

New Orleans patří mně. Neznáte moje jméno, ale ovládám všechno, co vidíte – a taky všechno, co nevidíte. Můj vliv nezná hranic a mé požadavky jsou vždy splněny. Nemusel jsem půjčit peníze krachující rodinné palírně, ale těší mě, že je mám v hrsti. Že mám v hrsti ji. Neví, že mě zaujala. Měla být opatrnější. Bude moje. Dostanu ji. Možná si ji dokonce nechám. Je načase, aby mi splatila dluh. Keiro Kilgoreová, už jsi majetkem Lachlana Mounta.

Další tituly z řady "Mount Trilogy"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Meghan March

Meghan March

Meghan March je prvotřídní vypravěčka a kreativní rebelka. Meghan je známá více než 41 knihami (včetně poličky plné bestsellerů podle New York Times, Wall Street Journal a USA Today) a s nadšením inspiruje ke zdravějšímu tělu a duši prostřednictvím pozitivní inspirace.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM