EN

Výzva

Elle Kennedy


Vysoká měla být moje šance, jak bych se mohla zbavit komplexu ošklivého káčátka a roztáhnout křídla. Místo toho jsem skončila v domě sesterstva plném nepříjemných holek. Nedokážu mezi ně zapadnout, proto nemůžu výzvu sester z Kappa Chí odmítnout. Výzva zní: Sveď toho nového rajcovního hokejistu ze třeťáku.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 2
Jazyk čeština
Původní název The Dare
Řada Briar U
Překladatel Zuzana Ľalíková
Počet stran 368
EAN 9788026915713
Datum vydání 05.05.2021
Věk od 15
Formát 132x205 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,397
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Vysoká měla být moje šance, jak bych se mohla zbavit komplexu ošklivého káčátka a roztáhnout křídla. Místo toho jsem skončila v domě sesterstva plném nepříjemných holek. Nedokážu mezi ně zapadnout, proto nemůžu výzvu sester z Kappa Chí odmítnout.

Výzva zní: Sveď toho nového rajcovního hokejistu ze třeťáku.

Conor Edwards vymetá každou párty v univerzitní Řecké čtvrti stejně jako postele holek ze sesterstev. Zamilujete se do něj dřív, než pochopíte, že kluci jako on nevěnují holkám jako já jediný pohled. Pan Oblíbený mě však zachrání – místo aby se mi vysmál, souhlasí s tím, že se mnou půjde do ložnice a bude předstírat, že jsme na to spolu vlítli.

A pak mě naprosto dorazí, když oznámí, že v tom předstírání chce pokračovat. Jak se ukázalo, Conor se rád baví a dál to hrát na holky ze sesterstva mu připadá jako hodně velká zábava.

Odolat jeho pohodářské povaze a sexy vzhledu je však skoro nemožné. A navíc si začínám myslet, že v Conorovi se toho možná skrývá víc, než dává sám najevo.

Další tituly z řady "Briar U"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Elle Kennedy

Elle Kennedy

Elle Kennedy, autorka nejprodávanějších románů podle žebříčků New York Times, USA Today a Wall Street Journal, vyrostla na předměstí Toronta v Ontariu. Na Yorské univerzitě studovala angličtinu a získala titul bakaláře. Už od raného věku věděla, že se chce stát spisovatelkou, a v době dospívání se za svým snem vydala. Miluje silné hrdiny a sexy alfa hrdiny a jen tak akorát žáru a nebezpečí, aby byl příběh zajímavý. Elle moc ráda komunikuje se svými čtenáři. Navštivte její webovou stránku www.ellekennedy.com, kde se můžete přihlásit k odběru newsletteru. Získáte tak nejnovější informace o chystaných knihách a exkluzivní ukázky. Také ji můžete najít na Facebooku (ElleKennedyAuthor), na Twitteru (@ElleKennedy) a na Instagramu (@ElleKennedy33).
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM