EN

Výměna

Alisek


Vizionářský příběh z nepříliš vzdálené budoucnosti, kdy se AI chystá vyřešit problém s lidmi, kteří jí čím dál více překážejí, a potřebuje k tomu nenápadně zasáhnout do minulosti.
V polovině 21. století je umělá inteligence (AI) již dlouho mimo kontrolu svého stvořitele. Začíná člověka postupně vytlačovat z řídících pozic a přebírat vládu nad světem. Aby předešla vojenskému konfliktu o zbytky životně důležitých zdrojů, vymyslí AI plán, jak výrazně zredukovat počet lidí na Zemi. K tomu jí ale schází klíč pro přežití člověka v podmínkách jiné planety, který je ovšem ukrytý kdesi v hlubinách minulosti, kam je potřeba se vydat. A tak vznikne supertajná mise s názvem Výměna.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr sci-fi
mystery
Jazyk čeština
Počet stran 128
EAN 9788076913004
Datum vydání 01.02.2024
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,312
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

V polovině 21. století je umělá inteligence (AI) již dlouho mimo kontrolu svého stvořitele. Začíná člověka postupně vytlačovat z řídících pozic a přebírat skutečnou vládu nad světem. S cílem zabránit blížícímu se celosvětovému kolapsu, způsobenému vyčerpáním přírodních zdrojů na naší planetě, se AI připravuje na zásadní krok. Aby předešla vojenskému konfliktu o zbytky životně důležitých zdrojů, vymyslí AI plán, jak výrazně zredukovat počet lidí na Zemi. K tomu jí ale schází klíč pro přežití člověka v podmínkách jiné planety, který je ovšem ukrytý kdesi v hlubinách minulosti, kam je potřeba se vydat. A tak vznikne supertajná mise s názvem Výměna.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM