EN

Sci-fi příběh s prvky fantasy zasazený do daleké budoucnosti, kdy konečně dochází ke spolupráci mezi Zemí, Měsícem a Marsem. Příběh o přátelství, lásce a lidské pospolitosti.
Lidstvo dosáhlo ohromného technologického pokroku – ovšem za cenu zpustošené planety. Lidé se proto přestěhovali do kolonií na Měsíci. Ti, kteří zůstali, musí realizovat své vlastní plány. Ze všeho nejdřív je potřeba napravit škody po utečencích. Vybudovat z trosek, nový, lepší svět. Když Sam Frank vyplouvá spolu se svou posádkou nákladní sběrné lodě na moře, netuší, že právě toho dne dojde k chemickému útoku a osud ho následně zanese do míst, která by nečekal ani v tom nejčernějším scénáři.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr sci-fi
Jazyk čeština
Počet stran 368
EAN 9788076912656
Datum vydání 01.04.2024
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,403
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Lidstvo dosáhlo ohromného technologického pokroku – ovšem za cenu zpustošené planety. Lidé se proto rozhodli pro první velké vesmírné dobrodružství a přestěhovali se do kolonií na Měsíci. Tedy ti, kteří na to měli prostředky – vstupenka do nového domova rozhodně nebyla dostupná každému. Ti, kteří zůstali, musí realizovat své vlastní plány. Ze všeho nejdřív je potřeba napravit škody po utečencích. Vybudovat z trosek, které za sebou velké peníze nechaly, nový, lepší svět.

Když Sam Frank vyplouvá spolu se svou posádkou nákladní sběrné lodě na moře, netuší, že právě toho dne dojde k chemickému útoku a osud ho následně zanese do míst, která by nečekal ani v tom nejčernějším scénáři.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM