EN

Vulva není vagína

Kamila Žižková


Průvodce (nejen) ženským klínem.
Víte, jaký je rozdíl mezi vulvou a vagínou? Co jsou to kapičky lásky a co nikdy nedávat do pochvy? Pokud ne, nezoufejte – držíte v rukou průvodce pro ženy každého věku, ale i pro zvídavé muže, které zajímají témata jako menstruace, menopauza, různé druhy sexu a jejich nástrahy. Gynekoložka Kamila Žižková vás provede různými tématy nejen z oboru gynekologie, ale také z běžného života a sexu. S lehkostí a humorem, tak aby tomu každý rozuměl.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 184
EAN 9788026449782
Datum vydání 19.10.2023
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství nastole
Hmotnost 0,267
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

VÍTE, JAKÝ JE ROZDÍL MEZI VULVOU A VAGÍNOU? CO JSOU TO KAPIČKY LÁSKY A CO NIKDY NEDÁVAT DO POCHVY?

Jako gynekoložka vás provedu různými tématy nejen z oboru gynekologie, ale také z běžného života a sexu. S lehkostí a humorem, tak aby tomu každý rozuměl. Mým snem vždy bylo stát se lékar?kou a jednou napsat knihu. Jsem ráda, že jsem v životě našla cestu, jak to zkombinovat.

Držíte v rukou průvodce pro ženy každého věku, ale i pro zvídavé muže, které zajímají témata jako menstruace, menopauza, různé druhy sexu a jejich nástrahy. Kniha vznikla na základě úspěšného instagramového profilu moje_gynpor.

MUDr. Kamila Žižková, lékařka gynekologie v nemocnici Chomutov

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kamila Žižková

Kamila Žižková

Kamila Žižková je lékařkou v oboru gynekologie a porodnictví v Nemocnici Chomutov a sexuologie v Masarykově nemocnici v Ústí nad Labem. Vystudovala Lékařskou fakultu v Plzni, kterou absolvovala v roce 2019. Narodila se v Chomutově, kam se po studiích také vrátila a kde nyní žije se svou rodinou. Zlomovým obdobím v její kariéře se stal rok 2021, kdy založila instagramový profil moje_gynpor, jehož prostřednictvím se snaží zábavnou formou edukovat širokou veřejnost v tématech nejen gynekologicko-porodnických, ale také z oblasti sexuality i běžného života ženy a mateřství. Své příspěvky doprovází vlastními ilustracemi. V roce 2022 získala titul Maminka blogerka v soutěži Maminka roku, pořádané časopisem Maminka. S kolegyní porodní asistentkou Klárou Sedmerovou je také autorkou podcastu Pindy z gyndy. Práce je jí koníčkem a přestože se jí občas věnuje i „po pracovní době“, svůj volný čas nejraději tráví s rodinou a se svou dvouletou dcerkou Viktorií. Není tajemstvím, že je věrnou fanynkou Přátel a Harryho Pottera a stále čeká na svůj dopis z Bradavic.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM