EN

Nevšední zápisky ze Šanghaje

Lukáš Mohelský


Humorné povídky z tříletého pobytu v Číně, během kterého autor nasbíral nejen pracovní zkušenosti, ale především nezapomenutelné zážitky s rodinou.
Společně s manželkou a dvěma malými dětmi strávil Lukáš Mohelský tři nezapomenutelné roky na pracovním pobytu v Šanghaji. Celá rodina měla díky výjezdu do Číny, kde se navíc rozrostla o pátého člena, unikátní možnost rozšířit si obzory. Když ovšem viděl syna trpět již potřetí rotavirovou nákazou, případně když dcera bezmocně ležela na šanghajském betonu zavalena tuk-tukem, začal váhat, zda s tím rozšiřováním obzorů nezašli příliš daleko.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 248
EAN 9788076505414
Datum vydání 16.05.2022
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,422
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Společně s manželkou a dvěma malými dětmi strávil Lukáš Mohelský tři nezapomenutelné roky na pracovním pobytu v Šanghaji. V jeho průběhu se navíc rozrostli o pátého člena, u jehož porodu byl osobně přítomen. Bohužel jen do chvíle, než vyděšen postupem místních porodníků omdlel a tvrdě dopadl na nehostinnou nemocniční podlahu. Celá rodina měla díky výjezdu do Číny unikátní možnost rozšířit si obzory. Když ovšem viděl syna trpět již potřetí rotavirovou nákazou, případně když dcera bezmocně ležela na šanghajském betonu přejeta a zavalena tuk-tukem, začal váhat, zda s tím rozšiřováním obzorů nezašli příliš daleko.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM