EN

Protřelí predátoři

Pavel Pecháček


Nejnebezpečnější zabijáci v přírodě!
Čím jsou tak děsiví a nebezpeční? 26 nejobávanějších predátorů světa. Od malé, ale zákeřné kudlanky až po velké mistry v podobě žraloků, levhartů nebo vlků! U každého naleznete spoustu informací o způsobu života, technikách maskování, způsobech lákání a lovení kořisti. Nejnebezpečnější predátoři naší planety? Ano, tak opatrně!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 112
EAN 9788026618386
Datum vydání 01.12.2022
Věk od 8
Formát 210x297 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,686
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Dvacet šest nejjedovatějších a nejnebezpečnějších živočichů světa! Nepatrní jako komár rodu anofeles i obrovští jako slon. Žijí v džungli, v poušti, v krajině věčného ledu nebo v moři. U každého naleznete charakteristiku jeho hlavních znaků a spoustu informací o způsobu života, technikách boje a samozřejmě o stupni jejich nebezpečnosti. Směle se vydejte do světa nejdivočejších predátorů, nejnebezpečnějších hadů a nejjedovatějších medúz!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Pavel Pecháček

Pavel Pecháček

Vystudoval teoretickou a evoluční biologii na pražské Univerzitě Karlově. V současné době působí jako popularizátor vědy, překladatel a autor naučných knih pro mladší čtenáře. Zajímá se především o evoluci, vznik a vývoj života na Zemi nebo zbarvení organismů, ale cizí mu není ani řada jiných oblastí biologie a dalších přírodních věd, včetně jejich historie. Pravidelně spolupracuje s časopisy 100+1 zahraniční zajímavost, Astropis, Živá historie či iLiteratura. K jeho knižním překladům patří například Chování od Roberta Sapolskeho, Co je život? od Addyho Prosse nebo Kyslík od Nicka Lanea. Jeho autorskou prvotinou je kniha Tajemství evoluce z roku 2018.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM