EN

Já su já

Život po životě

Petr Švancara, Tomáš Klement


Cesta do duše fotbalového šoumena
Švanci je zpět! Známý sportovní bohém a osobitý fotbalový glosátor vzpomíná na památné okamžiky svojí kariéry. Před nikým a ničím si nebere servítky, nezatěžuje se zbytečnými kličkami a jde rovnou na bránu. Jak vypadal jeho „život po životě“, který nastal po ukončení aktivní hráčské dráhy? Jaké pikantní historky se odehrávaly v zákulisí? Barvité vyprávění, které vás vezme do středu českého fotbalového dění, je zábavné a výbušné jako Petr Švancara sám.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 320
EAN 9788076835160
Datum vydání 25.04.2024
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,546
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

"Já se prostě považuju za obrovsky pozitivního člověka. A všichni ostatní vlastně nevijó, jestli mám třeba zrovna starosti. I tak ale chcu být pořád pozitivní člověk. I v týhle době, kdy jsme prošli covidem, prožíváme válečnej režim, žijeme v sociálních sítích, kde se setkáváme se spoustou nenávisti v komentářích, hejtováním, kamkoliv přindu, všude má někdo nějaký starosti, ať už zdravotní nebo finanční, i tak si chcu pořád držet to pozitivní myšlení a chcu být pořád nositelem té pohody.

Neskutečným způsobem si vážím toho, co můžu dělat, s kým se potkávám a u čeho všeho můžu být. Takže si někdy řikám: Ty vole, já miluju svůj život!

A s čistým svědomím vám můžu vzkázat:

Já su já."

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Petr Švancara

Petr Švancara

Petr Švancara je bývalý profesionální český fotbalový útočník. Svou kariéru začínal v Zetoru Brno, v deseti přišel do Boby Brno, ve dvaceti hrál za Uherské Hradiště, poté za Staré Město. Ve své profesionální kariéře hrál v ČR a na Slovensku a připsal si jeden start v české reprezentaci do 21 let. Po skončení kariéry zahájil spolupráci s Českou televizí jako fotbalový expert. Od 16. července 2020 je hráčem týmu TJ Vilémovice. Petr Švancara se také objevuje v divadelních představeních Partičky a je častým hostem fotbalového diskuzního pořadu TIKI-TAKA na O2 TV Sport.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM