EN

Drobas: Jaroslav Drobný

Roman Smutný, Jaroslav Drobný


Neúnavný bojovník za profesionalitu s prořízlou pusou - kluk ze Žirovnice, který se dostal do jednoho z nejlepších klubů světa.
Vždycky si šel za svým a nesnášel podvody. Vyhrál Euro do 21 let, chytal v Řecku, Nizozemsku, Anglii, a hlavně v několika bundesligových klubech. Ještě po 40. narozeninách pomáhal zachraňovat českobudějovické Dynamo. V reprezentaci zůstával ve stínu Petra Čecha, ale v Německu má takové jméno, že si ho slavný Bayern vybral za trenéra brankářských nadějí. V knižním rozhovoru radí, co vše musí zvládat prvotřídní gólman, a nekompromisně hodnotí současný fotbal.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor ČTK
Jazyk čeština
Počet stran 296
EAN 9788076833746
Datum vydání 07.09.2023
Věk od 12
Formát 145x205 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,45
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Jaroslav Drobný - neúnavný bojovník za profesionálnost s prořízlou pusou. Kluk ze Žirovnice, který se dostal do jednoho z nejlepších klubů světa.

Vždycky si šel za svým a nesnášel podvody. Vyhrál Euro do 21 let, chytal v Řecku, Nizozemsku, Anglii a hlavně v několika bundesligových klubech. Ještě po 40. narozeninách pomáhal zachraňovat českobudějovické Dynamo. V reprezentaci zůstával ve stínu Petra Čecha, ale v Německu má takové jméno, že si ho slavný Bayern vybral za trenéra brankářských nadějí. V knižním rozhovoru radí, co vše musí zvládat prvotřídní gólman, a nekompromisně hodnotí současný fotbal.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM