EN

Krutý princ

Holly Blacková


Vítejte ve světě, kterému vládnou nelítostné víly! První díl napínavé fantasy série
Jude bylo sedm, když jí zabili rodiče a unesli spolu se sestrami na proradný dvůr víl. O deset let později ale netouží Jude po ničem jiném než patřit mezi víly. A to i přes to, že je smrtelná. Většina víl lidmi pohrdá a nejvíce podlý princ Cardan. Aby Jude získala vysněné místo u dvora, musí se princi postavit. Zaplete se však do intrik, a když hrozí, že násilí zničí slavný dvůr, rozhodne se pro pochybné spojenectví, které ji může stát život.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název Cruel Prince
Původní jazyk angličtina
Řada Krutý princ
Překladatel Radka Kolebáčová
Počet stran 420
EAN 9788075446664
Datum vydání 05.11.2018
Věk od 13
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,452
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Vítejte ve světě, kterému vládnou nelítostné víly!

Jude bylo sedm, když jí zabili rodiče a unesli i s jejími sestrami na proradný dvůr víl. O deset let později ale netouží po ničem jiném než patřit mezi víly. A to i přes to, že je smrtelná. Většina víl lidmi pohrdá, nejvíce princ Cardan, nejmladší a nejpodlejší syn krále. Aby Jude získala vysněné místo u dvora, musí se princi postavit. Zaplete se však do intrik, a když hrozí, že násilí zničí slavný dvůr, rozhodne se pro pochybné spojenectví, které ji může stát život.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Krutý princ"

Hodnocení čtenářů

Denisa Femiakova
Už jsem přečetla druhý díl :) aa čekám na třetí
Šárka Fejtová
Čtení příběhů, které jsou psané v přítomném čase, není můj šálek kávy. Bála jsem se, že se budu trápit, hodně trápit. Jenže autorka s mým trápením zatočila asi během 10 stránek. Tak rychlý dějový spád jsem snad ještě v žádné (přečtené) knize nezaznamenala. Během čtení jsem si docela rychle utvořila názory na jednotlivé postavy a málokdy jsem ty názory změnila. Bohužel jsem si však žádnou postavu neoblíbila. Hlavní hrdinka je hodně cílevědomá a za svým by si šla snad i přes mrtvoly, někdy jsem ji chápala víc a někdy zase míň. Fandila jsem jí, rozhodně to neměla, díky své povaze, v zemi víl jednoduché. Za to její dvojče je úplný omyl přírody a nejraději bych ji viděla zakopanou někde v lese. (ano, až tak moc mě donutila autorka ji nenávidět) Kdykoli na tuto knihu pomyslím, tak mě jako první napadne slovo nenávist. Ta čtenáře neopouští celý příběh. Všude samé intriky, politika, krutosti, zlo... smrt, ale také láska, milosrdenství, oddanost, touha něco změnit. Krásně popsaný příběh, promyšlený děj, který plyne bez potíží. Autorka nám nabízí zase úplně něco jiného, odlišného. A přesto... Skvělé recenze a hodnocení mi slibovaly skvělý požitek ze čtení. Po přečtení této knihy však cítím určité zklamání. Čekala jsem víc, než jsem dostala. Proto po pokračování sáhnu pouze z čiré zvědavosti.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Holly Blacková

Holly Blacková

Holly Blacková je známá a úspěšná spisovatelka fantasy knih pro děti a teenagery. Jejím nejúspěšnějším dílem je Kronika rodu Spiderwicků. Holly žije s manželem a synem v Massachusetts v domě, který má podle ní tajné dveře do jiného světa.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM