EN

Bezlepková, bezmléčná a bezsojová kuchařka

Pečivo, pomazánky, bramborové variace, obědy, večeře, slavnostní jídla a dezerty

Hana Čechová Šimková


I bez silných alergenů lze vařit, péct a mlsat!!!
I bez lepku, soji, mléka a dokonce i bez vajec dokážete podle této knihy připravit nepřebernou škálu vynikajících jídel pro různé příležitosti. Klasické pečivo, kynuté jahodové knedlíky, pomazánky, polévky, bramborové variace a mnoho variant ochucených bramborových kaší, hlavní chody, večeře, zmrzliny, likéry, dezerty. Nechybí tradiční jídla pro slavnostní příležitosti, jako jsou Vánoce, Velikonoce, oslavy. Autorka se přípravě jídel pro alergiky věnuje více než 20 let, vaří je celé své rodině.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 104
EAN 9788026404996
Datum vydání 01.09.2014
Věk od 15
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,41
Typ Kniha

Uživatelské hodnocení

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit

Budete to vědět jako první!

Zajímá Vás, jaký knižní hit právě vychází, na jaké zboží je výhodná sleva, jaká běží soutěž o ceny? Přihlaste se k odběru našich e-mailových novinek!