EN

Isabela a bílé mraky

Ivana Peroutková


Začátek neobyčejné série od autorky bestsellerů o Aničce a Valentýnce
Isabele je jedenáct, bydlí v Praze a právě končí pátou třídu. V den vysvědčení se doma dozví nečekanou novinku: rodina se přestěhuje na venkov, kde chtějí maminka s tatínkem založit kozí farmu a hospodařit. Isabela je nejdřív nešťastná, ale život na statku si postupně zamiluje – jenže brzy zjistí, že už si nerozumí s kamarádkami z města. Najde k nim cestu zpátky? Jaká tajemství ji na venkově čekají? A jak se do všeho zaplete o rok starší Tomáš?

Detailní informace

Ilustrátor Marta Matus
Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Řada Isabela
Počet stran 104
EAN 9788000069043
Datum vydání 31.10.2022
Věk od 10
Formát 145x205 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,286
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Isabele je jedenáct, bydlí v Praze a právě končí pátou třídu. V den vysvědčení se doma dozví nečekanou novinku: rodina se přestěhuje na venkov, kde chtějí rodiče založit kozí farmu a hospodařit. Isabela je nejdřív nešťastná, ale život na statku si postupně zamiluje – jenže brzy zjistí, že už si nerozumí s kamarádkami z města. Najde k nim cestu zpátky? Jaká tajemství ji na venkově čekají? A jak se do všeho zaplete o rok starší Tomáš?

První díl nové série Ivany Peroutkové.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Isabela"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ivana Peroutková

Ivana Peroutková

Ivana Peroutková píše pro malé čtenáře, teenagery i dospělé. Její prvotinou je kniha Na vahách života. Je autorkou mimořádně úspěšné série o holčičce Aničce. Menší čtenáři si oblíbili také její minidetektivky Ukradená cukřenka a Ukradený prsten ze série Frantík, malý detektiv. V roce 2018 odstartovala Ivana Peroutková knihou Valentýnka a narozeniny další knižní sérii, tentokrát o nevšední holčičce Valentýnce. Knihy Ivany Peroutkové se pravidelně umisťují na předních místech čtenářských anket a získaly několik ocenění. V roce 2018 získala za sérii o Aničce také Cenu Albatrosu za významný počin.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM