EN

Keltské impérium

Clive Cussler


Dirk Pitt společně s Alem Giordinem opět v akci. Skvělá adrenalinová jízda obou hrdinů v podání mistra napětí Clivea Cusslera.
Vražda týmu vědců v Salvadoru. Tragická srážka nákladních lodí poblíž Detroitu. Útok lupičů na archeologické naleziště v Egyptě. Tyto zdánlivě nesouvisející události jsou propojeny pavučinami zločineckého spiknutí, které má nastolit nový světový řád. Dirk Pitt spolu se svými dětmi a věrným parťákem Alem Giordinem musí nasadit všechny síly, aby společně zabránili nejhoršímu a zároveň rozluštili tři tisíce let starý životní příběh egyptské princezny Meritaten, jenž je klíčem k odpovědím na všechny hádanky.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr thriller
Číslo dílu 25
Jazyk čeština
Původní název Celtic Empire
Řada Dirk Pitt
Počet stran 344
EAN 9788026431787
Datum vydání 20.07.2020
Věk od 18
Formát 165x235 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,736
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Vražda týmu vědců v Salvadoru. Tragická srážka nákladních lodí poblíž Detroitu. Útok lupičů na archeologické naleziště v Egyptě. Tyto zdánlivě nesouvisející události jsou propojeny pavučinami zločineckého spiknutí, které má nastolit nový světový řád. Dirk Pitt spolu se svými dětmi a věrným parťákem Alem Giordinem musí nasadit všechny síly, aby společně zabránili nejhoršímu a zároveň rozluštili tři tisíce let starý životní příběh egyptské princezny Meritaten, jenž je klíčem k odpovědím na všechny hádanky. K vyřešení záhad a porážce zločinců vede dlouhá a nebezpečná cesta, lemovaná akcí, napětím i bojem o holý život.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Dirk Pitt"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Clive Cussler

Clive Cussler

Clive Cussler žije střídavě v Arizoně a Coloradu. Je autorem nebo spoluautorem několika desítek knih, z nichž se většina stala bestsellery. Dá se říct, že hlavní hrdina většiny jeho románů, Dirk Pitt (mnohými označovaný jako „oceánografická verze Indiana Jonese“), je autorovo alter ego. Oba totiž spojuje dobrodružná povaha, zájem o hledání lodních vraků a také láska k automobilovým veteránům. Cusslerova rozsáhlá sbírka těchto vozidel je k vidění v jeho vlastním Muzeu v Coloradu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM