EN

M jako máma

Eleanor O´Reilly


Román o rodině, lásce a domluvě ve chvílích, kdy se nedostává slov...
Irská rodina Augusttových je malinko komplikovaná. Mají se sice rádi, ale každý své city vyjadřuje úplně jinak. Po nešťastné události se musí naučit jeden druhému rozumět zcela novým způsobem. A to pro ně bude tvrdý oříšek. Situaci ještě zkomplikuje přistěhování babičky Mae-Anne, která je jako neřízená střela. Zavádí nové pořádky a na cavyky není vůbec stavěná. Nakonec je to ale právě ona, kdo se musí pokusit udržet rodinu pohromadě.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr román
Jazyk čeština
Původní název M for Mammy
Původní jazyk angličtina
Počet stran 368
EAN 9788074984013
Datum vydání 26.03.2020
Věk od 15
Formát 130x205 mm
Nakladatelství Domino
Hmotnost 0,001
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Eleanor O’Reilly

M JAKO MÁMA

Seznamte se s Augusttovými: irskou rodinou, která – podobně jako všechny ostatní rodiny – je malinko komplikovaná.

Mají se navzájem upřímně rádi, ale každý z nich dává své city najevo docela jinak. Když na rodinu dolehne nešťastná událost, musí se naučit porozumět jeden druhému úplně novým způsobem. A v případě Augusttových je to úkol obzvlášť náročný, protože v jejich domácnosti vyřčené není mnohdy to, co vyřčeno být mělo.

Všechno se obrátí vzhůru nohama, když se přistěhuje babička Mae-Anne a začne ustanovovat nové pořádky. Je jako neřízená střela, pro ostré výroky nechodí daleko a na žádné cavyky není vůbec stavěná. Přesto – nebo možná právě proto – je to právě ona, kdo se musí pokusit udržet rodinu pohromadě.

Ke stažení

pdf Příloha.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Eleanor O´Reilly

Eleanor O´Reilly

Eleanor O'Reilly vystudovala tvůrčí psaní na Manchester Metropolitan University. Za své povídky vyhrála několik literárních cen – v roce 2013 to bylo například ocenění William Trevor International Short Story Award – a na další byla nominována. Žije v malém městě na východním pobřeží Irska se svým manželem a dcerou.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM