EN

Zlomení

Martina Cole


Volné pokračování autorčina nejslavnějšího románu Maniak
V městečku Grantley naleznou tělo pohřešované čtrnáctileté dívky. Krátce nato se stejná situace opakuje. Několikrát. Teď už nikdo nemůže být na pochybách, že zde znovu řádí sériový vrah. Inspektorka Annie Carrová požádá o pomoc Kate Burrowsovou, která před lety vedla pátrání po Grantleyském rozparovači. Annie s Kate brzy zjistí, že vrah je jim mnohem blíž, než by si pomyslely a policajtský instinkt jim napovídá, že za těmi vraždami je něco víc. Povede se Kate zabijáka dopadnout dřív, než zemře další dívka?

Detailní informace

Žánr thriller
Jazyk čeština
Původní název Damaged
Původní jazyk angličtina
Překladatel Dita Kelbelová
Počet stran 500
EAN 9788074983245
Datum vydání 20.05.2019
Věk od 15
Formát 130x205 mm
Nakladatelství Domino
Edice Napětí
Hmotnost 0,444
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

"Městečko Grantley opanuje strach. Všechno začalo vyhlášením pátrání po pohřešované čtrnáctileté školačce. Už jen tato zpráva poskytla obyvatelům města dostatečný důvod k obavám. Pak ale bylo nalezeno dívčino mrtvé tělo – a krátce nato se stejná situace opakovala. Několikrát. Teď už nikdo nemohl být na pochybách, že v Grantley znovu řádí sériový vrah.

Inspektorka Annie Carrová požádá o pomoc Kate Burrowsovou, která před lety vedla pátrání po Grantleyském rozparovači. Kate ráda přijímá, protože účast na vyšetřování jí poskytuje pádnou výmluvu, aby nemusela být doma. Tam se totiž nedávno objevil syn jejího partnera, bývalého gangstera Patricka Kellyho, a s ním přišly problémy.

Annie s Kate brzy zjistí, že vrah je jim mnohem blíž, než by si pomyslely. Začíná pro ně boj s časem, ale ony se vlastně pořád nemají čeho chytit. Policajstský instinkt jim oběma napovídá, že za těmi vraždami je něco víc, než na patrné na první pohled. Povede se Kate zabijáka dopadnout dřív, než zemře další dívka?"

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Martina Cole

Martina Cole

Martina Cole patří mezi absolutní špičku současných britských spisovatelů. Její vstup do světa literatury byl vskutku impozantní a zároveň velmi neobvyklý: vsadila se s manželem o padesát liber, že dokáže napsat román. Následně dala v práci výpověď a za poslední výplatu si koupila psací stroj. Sázku tenkrát vyhrála – a co víc, její prvotina Královna zločinu okamžitě vystřelila na žebříčky bestsellerů. Ještě většího úspěchu dosáhl výtečně napsaný Maniak, který z Martiny Cole udělal královnu britského krimirománu. Každá její novinka je od té doby dychtivě očekávanou událostí nejen v Británii, ale i v dalších třiceti zemích světa.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM