EN

Vegan recepty – hravě a zdravě

Monika Brýdová


Přes 100 vyzkoušených veganských receptů
Rostlinná strava je zdravá, představuje menší zátěž pro planetu a pro masožrouty může znamenat příjemné zpestření jídelníčku. A když víte, jak na to, dokážou být veganská jídla přímo hříšně chutná. Kuchařka obsahuje přes 100 receptů na veganská jídla zahrnující snídaně a svačinky, dezerty, hlavní jídla i vychytávky jak například sojanéza, švestková kakaovka nebo koriandrové pesto. Recepty jsou doplněny o tipy a zajímavosti, které vám pomohou proniknout do tajů rostlinné kuchyně a zamilovat si ji.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 240
EAN 9788026428053
Datum vydání 11.11.2019
Věk od 12
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,716
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Rostlinná strava je zdravá, lehká, představuje menší zátěž pro planetu a pro masožrouty může znamenat příjemné zpestření jejich jídelníčku. A když víte, jak na to, dokážou být veganská jídla přímo hříšně chutná.

Kuchařka, kterou sestavila dlouholetá veganka Monika Brýdová, obsahuje více než 100 receptů na vyzkoušená veganská jídla zahrnující snídaně a svačinky, dezerty, hlavní jídla i vychytávky jak například sojanéza, švestková kakaovka nebo koriandrové pesto, které vaše vaření pozvednou na další úroveň.

Recepty jsou doplněny o tipy a zajímavosti, které vám pomohou snadněji proniknout do tajů rostlinné kuchyně a zamilovat si ji.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Monika Brýdová

Monika Brýdová

Monika Brýdová mnoho úsúěšných hobby titulů, mezi které patří například knihy o práci s FIMO hmotou, práce s textilem nebo výroba svíček. Od roku 2002 spolupracuje s  pořadem Rady ptáka Loskutáka na TV Nova, kam přispívá náměty. Některé také sama prezentuje na obrazovce. O své nápady se dělí i s  posluchači Českého rozhlasu České Budějovice v  pořadu Dámská jízda, svůj sloupek má i v Jihočeském Deníku. Dvakrát ročně připravuje velkou Výstavu Kreativity v Praze a svůj um předává i na kurzech kreativní tvorby po celé republice. Je šťastnou matkou syna a dcery a babičkou vnučky.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM