EN

Deník jóga matky

Šárka Vojáčková


Je rodinný život dostatečně duchovní?
Odjet do Indie a přijet jako nový, osvícený člověk je jedna věc. To jde skoro samo, to mi věřte. Ale jak kdysi řekl jeden moudrý muž, tou pravou sádhanou, tedy duchovní praxí, je rodinný život. A měl pravdu. Jak si vedu s malou v náruči, manželem odcházejícím brzy ráno do práce, hračkami po celém obýváku, velkým prádlem a neumytými okny? Vydejte se spolu se mnou za zdi jógových studií, na cestu za poznáním skutečné jógy.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 328
EAN 9788026708933
Datum vydání 22.04.2021
Věk od 18
Formát 115x185 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,401
Typ Kniha
Vazba vázaná s pap. potahem s lam. přebalem

Je rodinný život dostatečně duchovní?

Odjet do Indie a přijet jako nový, osvícený člověk je jedna věc. To jde skoro samo, to mi věřte. Ale jak řekl jeden moudrý muž, tou pravou sádhanou, tedy duchovní praxí, je rodinný život. Jak si vedu s malou v náruči, manželem odcházejícím brzy ráno do práce, hračkami po celém obýváku, velkým prádlem a neumytými okny? Vydejte se spolu se mnou za zdi jógových studí, na cestu za poznáním skutečné jógy.

Ve své první knize Deník moderní jogínky popisuje Šárka (Konečná) Vojáčková zkušenosti ze svého pobytu v indickém ášramu, kde se účastnila svého prvního lektorského kurzu jógy. Tím ale její duchovní cesta nekončí a ve své druhé knize Deník jóga matky vypráví, jak se změnil její život poté, co se jí narodila dcera.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Šárka Vojáčková

Šárka Vojáčková

Šárka Vojáčková je certifikovanou učitelkou Jivamukti jógy, majitelkou pražského jógového studia Jógovna, mámou Emy, manželkou funkčního lékaře Jana Vojáčka, milovnicí harmonia, chantingu (zpěvu manter), Bhakti jógy (jóga oddanosti) a ovesného kapučína. Ve své první knize Deník moderní jogínky popisuje zkušenosti z pobytu v indickém ášramu, kde se účastnila svého prvního lektorského kurzu jógy. Tím ale její duchovní cesta nekončí a ve své druhé knize Deník jóga matky vypráví, jak se změnil její život poté, co se jí narodila dcera. Šárka objevuje moudrost jógy hlavně v běžných, každodenních situacích a svá zamyšlení pak také sdílí na instagramovém profilu @joga_matka.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM