EN

První opravdový polibek

Kasie Westová


Láska v hlavní roli dalšího románu od Kasie Westové!
Lacey odjakživa snila o tom, že bude hrát ve filmu. Ale rozhodně si nepředstavovala, že její velký průlom na filmovém poli přijde ve stejnou dobu jako maturita. A i maturita bledne v porovnání s tím, že se musí vypořádat s Donavanem, který se dá popsat dvěma slovy: noční můra. Lacey se tak snaží nějak ustát vzkvétající kariéru, sabotáž přímo na place a taky románek s tím nejnepravděpodobnějším hlavním hrdinou. A rychle zjistí, že někdy se ty nejlepší příběhy odehrají, když se člověk odchýlí od scénáře.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Fame, Fate and the First Kiss
Původní jazyk angličtina
Překladatel Adéla Špínová
Počet stran 328
EAN 9788075449009
Datum vydání 21.10.2019
Věk od 12
Formát 130x200 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,45
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Lacey Barnesová odjakživa snila o tom, že bude hrát ve filmu. A ačkoli se v tom snu rozhodně objevoval taky ten nejvíc sexy herec z celého Hollywoodu, rozhodně si nepředstavovala, že její velký průlom na filmovém poli přijde ve stejnou dobu jako maturita. A i maturita bledne v porovnání s tím, že se musí vypořádat s Donavanem, upjatým studentem, kterého její táta najal na doučování a který se dá popsat dvěma slovy: noční můra.

Lacey se tak snaží nějak ustát vzkvétající kariéru, sabotáž přímo na place a taky románek s tím nejnepravděpodobnějším hlavním hrdinou filmu. A rychle zjistí, že někdy se ty nejlepší příběhy odehrají, když se člověk odchýlí od scénáře.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Pavla Zittová
Kniha se mi opravdu líbila. Je to překrásný příběh o nečekaně lásce na place. Do příběhu se zavřete a už vas nepustí. Vzijete se do hlavní postavy mrknutím oka a nebudete chtít přestat. Příběh je opravdu poutavý a doporučuji ho všem, kteří mají rádi romantiku a napětí zároveň

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Kasie Westová

Kasie Westová

Kasie Westová je úspěšnou a oceňovanou autorkou mnoha knih pro děti a dívky. Vystudovala Fresno State University a stále žije v Kalifornii se svými čtyřmi dětmi a manželem. Většinu času se snaží uniknout kalifornskému vedru. Kromě psaní miluje také wakeboarding, rockové balady a čtení dlouho do noci.
Zobrazit profil autora

Recenze

topcteni.cz - První opravdový polibek

„U těchto typu románu víme, že bude pohádkový konec, ale k jak němu dojdeme je taky zajímavé. Zde se to povedlo. Lacey mi byla sympatická, chovala se normálně a neměla žádné hvězdné manýry. Je tu hezky a myslím, že i pravdivě vykreslen přechod z dětství do dospělosti... Filmové prostředí je atraktivní a dějově je zajímavé.“
NAPIŠTE NÁM