EN

Zloději dýmu

Sally Greenová


Princezna, zrádce, lovkyně a zloděj mají v rukou osud světa. A čtyři národy stojí na pokraji konfliktu. První díl fantasy série.
V Brigantsku se princezna Catherine chystá na politické manželství bez lásky, které pro ni sjednal krutý otec. V Calidoru touží zhrzený sluha March po pomstě knížeti, který zradil jeho lid. V Pitorii cestuje lehkomyslný Edyon od města k městu a krade jednu cetku za druhou. A na pusté Severní planině utíká mladá Tash před démony. Každý je jiný, ale něco je spojuje. Všem osud rozdal karty, se kterými hrát nechtějí, a oni z nich musí dostat to nejlepší.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Původní název The Smoke Thieves
Původní jazyk angličtina
Překladatel Jana Jašová
Počet stran 416
EAN 9788075447463
Datum vydání 18.03.2019
Věk od 12
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,648
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Princezna, zrádce, lovkyně a zloděj. Čtyři hrdinové mají v rukou osud světa. Čtyři národy stojí na pokraji konfliktu.

V Brigantsku se princezna Catherine připravuje na politické manželství bez kapky lásky, které pro ni chystá její krutý a ambiciózní otec. V Calidoru touží zhrzený sluha March po pomstě knížeti, který zradil jeho lid. V Pitorii cestuje lehkomyslný Edyon od města k městu a krade přitom jednu cetku za druhou, jen pro ten závratný pocit. A na pusté Severní planině při lovu démonů utíká třináctiletá Tash o holý život. Každý je jiný, a přesto je něco spojuje. Všem osud rozdal karty, se kterými hrát nechtějí, a oni z nich musí dostat to nejlepší.

Všechno se mění. Spojenectví se přelévají a rozpadají, staré jistoty tříští a životy našich hrdinů i všech kolem nich se obrací naruby. Jejich budoucnost je neoddělitelně propojena nepředvídatelnými vlivy magie a války. Kdo povstane a kdo padne? Komu se podaří vybojovat si své místo v životě?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Zloději dýmu"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Sally Greenová

Sally Greenová

Sally Greenová žije v britském Cheshire. V  životě vystřídala několik zaměstnání, až začala v roce 2010 psát svůj první román a psaní se proměnilo v  její nové zaměstnání na plný úvazek. Je autorkou trilogie Napůl zlý a fantasy série Zloději dýmu. Ráda běhá a ve většině jejích knih najdou čtenáři postavu, která tuto její vášeň sdílí.
Zobrazit profil autora

Recenze

Deny El Infian - Přečteno! Zloději dýmu!

„Zloději dýmu ale nezklamali. Kniha mě okouzlila už během prvních pár kapitol a já byla nadšená. Nebyl to sice ten typ knihy, kdybyste od první chvíle věděli, že je to napsané tak dobře, že to už prostě nemůže být špatné, ale zaujalo mě to a neuvěřitelně mi to sedlo."
NAPIŠTE NÁM