EN

Catwoman - Zlodějka duší

Sarah J. Maasová


Po Wonder Woman a Batmanovi přichází třetí díl úspěšné série o mládí superhrdinů. Kočičí žena z pera bestsellerové Sarah J. Maasové.
Je čas zjistit, kolik životů tahle kočka vlastně má. Selina Kyleová se po dvou letech vrací do Gothamu, ovšem tentokrát jako Catwoman. Hraje nebezpečnou hru na kočku a myš, domlouvá zvláštní spojenectví, v noci se zaplétá s Batwingem a ve dne s pekelně krásným sousedem Luciusem Foxem. Přestože si myslí, že své minulosti unikla, šeredně se mýlí. Zvládne obětovat to, co je jejímu srdci nejbližší?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název Catwoman
Původní jazyk angličtina
Řada DC Icons
Překladatel Ivana Svobodová
Počet stran 392
EAN 9788075447531
Datum vydání 08.04.2019
Věk od 12
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,6
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Dva roky poté, co Selina Kyleová utekla z slumu v Gothamu, se vrací na scénu jako zámožná a tajemná Holly Vanderheesová. Když je Batman pryč na důležité misi a jediný, kdo chrání město před nepřátelskými živly, je Batwing, je to pro ni příležitost jako stvořená. Lucius Fox se snaží, seč může, aby se předvedl jako dobrý Batwing a pomáhal přitom lidem. Musí se vypořádat s novým zlodějem, jenže ten je podle všeho chytřejší než všichni předchozí. Holly se spřáhla s Harley Quinn a Poison Ivy a společně jsou ztělesněním zmatku. Tahle Catwoman by mohla být Batwingův konec

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "DC Icons"

Hodnocení čtenářů

Veronika Hřivnáčová
Catwoman je moje srdcovka, takže jsem na tuhle knížku měla už na startu nasazenou vysokou laťku. A Sarah J. Mass ji bez problému zdolala. Všechny moje tři oblíbenkyně, Catwoman, Harley Quinn a Poison Ivy, dohromady, skvěle napsané a příběh krásně odsýpá, napětí stoupá. Byla jsem naprosto nadšená!

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Sarah J. Maasová

Sarah J. Maasová

Sarah J. Maasová v současné době žije v Bucks County v Pensylvánii. Má nezdravou zálibu v disneyovkách a špatné pop music. Miluje pohádky a balet a pije příliš mnoho čaje. Ráda objevuje historii a krásnou krajinu Pensylvánie společně se svým manželem a jejich psím společníkem. Literární svět dobyla svou sérií Skleněný trůn, kterou začala psát už v šestnácti letech.
Zobrazit profil autora

Recenze

kniznipristaviste.blogspot.com - Recenze – Catwoman Zlodějka duší

„Kniha mě chytla už od první věty. Hlavní hrdinka je opravdu skvěle a vtipně napsaná. Jejímu chování jsem věřila a celé její dobrodružství mě bavilo. A závěr? Zápletka byla jasná od prvních stran a přesto mě něco, co se přihodila na konci překvapilo. Knihu mohu rozhodně doporučit a sama se musím pustit do předchozích dílů, abych měla srovnání.“
NAPIŠTE NÁM