EN

Omega - jak nalézt vnitřní bohatství

Ruediger Dahlke, Veit Lindau


Vylečte se z iluze vnitřního nedostatku. Nedostatek není skutečný, nedostatek je jen chyba v naších myslích.
Právě teď nastal čas napravit klamný pocit nedostatku a naplno prožít bohatství, a to jak vnitřní, tak vnější, a velkoryse je sdílet se světem! Autoři, jedni z nejznámějších duchovních učitelů, v této knize společně píšou o nedostatku povědomí, který činí náš život těžším, a vlastně vnitřně i zevně chudým, který má dokonce i tu zlou moc zničit naše vztahy a učinit nás fyzicky nemocnými. Autoři nám ukazují cestu k procesu, který začíná v našich srdcích a má sílu hluboce transformovat naše životy.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Omega: Im inneren Reichtum ankommen
Původní jazyk němčina
Počet stran 232
EAN 9788026423942
Datum vydání 31.01.2019
Věk od 18
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,449
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Vylečte se z iluze vnitřního nedostatku. Nedostatek není skutečný, nedostatek je jen chyba v naších myslích.

Právě teď nastal čas napravit tento klam a naplno prožít bohatství, a to jak vnitřní, tak vnější, a velkoryse je sdílet se světem! Ruediger Dahlke a Veit Lindau, jedni z nejznámějších duchovních učitelů, v této knize společně píšou o nedostatku povědomí, který činí náš život těžším, který z nás dělá nešťastné a vlastně vnitřně i zevně chudé, který má dokonce i tu zlou moc zničit naše vztahy a učinit nás fyzicky nemocnými. Autoři nám ukazují cestu k procesu, který začíná v našich srdcích a má sílu hluboce transformovat naše životy a učinit z nich místo lásky a štědrosti. A toto je OMEGA - revoluce v našem myšlení a pocitu, v našem vědomí a na našich činnostech.

Slova autorů lze pochopit ještě lépe za pomoci vývojového kruhu tvořeného souborem dvanácti pra-principů: Princip Mars–Beran (agrese a vzmach), Venuše–Býk (sebehodnocení, zakořenění, smyslová radost), Merkur–Blíženci (vzájemné sdílení a komunikace), Luna–Rak (citlivost, pochopení, bezpečí, životní rytmus), Slunce–Lev (kreativita, vyzařování, střed), Panna–Merkur (pořádek a rozum), Venuše–Váhy (skryt harmonie bohatství), Pluto–Štír (radikální bohatství), Jupiter–Střelec (růst, nalezení smyslu), Saturn–Kozoroh (vytrvalost), Uran–Vodnář (buřič), Neptun–Ryby (oceán jednoty). Kdo si zvolí uvedenou cestu, bude mít na své straně – jakoby mimochodem – všechny čtyři elementy, tedy vodu, oheň, vzduch a zemi.

„Tato kniha tě zve k sobě samému. Aby sis na sebe vzpomněl. Aby ses probudil. Abys pozvedl perutě svojí duše a napjal je do plné šíře. Abys plně poznal svoje niterné bohatství a oslavil je. Abys svoje bohatství dokázal využít i navenek. A konečně abys poté svoje nové zkušenosti dokázal sdílet s námi ostatními…

…Problémem nejsou peníze ani bohatství, nýbrž naše nejhlubší přesvědčení. Pokud věříš, že ti něco chybí, bude ti téma nedostatku otravovat život. Pokud však budeš ono téma využívat s velkou opatrností k tomu, abys poznal sebe sama, stane se pro tebe významnou zastávkou na cestě domů.“

Veit Lindau

Autor Ruediger Dahlke je německý lékař a psychoterapeut, průkopník psychosomatické medicíny, který se také intenzivně věnuje psaní knih a pořádání seminářů. V roce 2012 založil poblíž rakouského Grazu léčebně-vzdělávací centrum TamanGa. Je velkým propagátorem veganské stravy. Napsal přes čtyřicet knih, které byly přeloženy do více než dvaceti jazyků. Všímá si v nich souvislostí mezi tělem a duší, psychikou a nemocí.

Jeho další knihy naleznete zde:

https://www.albatrosmedia.cz/hledani/?Text=dahlke&filter=%22notonlypurchasable%22%3Atrue

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ruediger Dahlke

Ruediger Dahlke

Ruediger Dahlke je německý lékař a psychoterapeut, průkopník psychosomatické medicíny, který se také intenzivně věnuje psaní knih a pořádání seminářů. V roce 2012 založil poblíž rakouského Grazu léčebně-vzdělávací centrum TamanGa. Je velkým propagátorem veganské stravy. Napsal přes čtyřicet knih, které byly přeloženy do více než dvaceti jazyků. Všímá si v nich souvislostí mezi tělem a duší, psychikou a nemocí.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM