EN

Hodný holky líbaj líp

Elie Grimesová


Příběh o přátelství, vášni a rodinných vztazích
Třicátnice Zoey je vycházející hvězdou newyorského kulinářství a také hodná holka z lepší rodiny. Pokračuje v kuchařské tradici své slavné babičky Nany a neustále čelí kritice náročné matky Fran. O co úspěšnější je u plotny, o to zoufaleji bojuje v oblasti emocí a vztahů. Její sebedůvěra coby ženy je zhruba tolik vyvinutá jako schopnost obklopovat se vhodnými partnery. Během krátké doby se jí podaří odehnat od sebe nejen muže svých snů, ale také dva nejlepší přátele i svého bratra. Něco se musí stát...

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Les gentilles filles vont au paradis, les autres lá oú elles veulent
Původní jazyk francouzština
Překladatel Lada Součková
Počet stran 424
EAN 9788075971333
Datum vydání 30.08.2018
Věk od 15
Formát 130x190 mm
Nakladatelství XYZ
Hmotnost 0,516
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Třicátnice Zoey Westwoodová je vycházející hvězdou newyorského kulinářství a také hodná holka z lepší rodiny. Pokračuje v kuchařské tradici své slavné babičky Nany a neustále čelí kritice náročné matky Fran. O co úspěšnější je u plotny, o to zoufaleji bojuje v oblasti emocí a mezilidských vztahů. Její sebedůvěra coby ženy je zhruba tolik vyvinutá jako schopnost obklopovat se vhodnými partnery a veškerou svou pozornost upíná na nejbližší přátele a mladšího bratra Daltona.

Tím větší šok ji čeká, když jí do života vstoupí populární, avšak nemilosrdný a zároveň nechutně přitažlivý kritik Matthew. Život v nedobytné ulitě podniku Zoey’s Kitchen začíná mít povážlivé trhliny, které ovlivní nejen Zoeyin pohled na muže, ale také na její nejbližší emocionální vazby. Během krátké doby se jí podaří odehnat od sebe do bezpečné vzdálenosti nejen muže svých snů, ale také nejlepšího přítele a přítelkyni i svého bratra. Něco se musí stát, aby se život vrátil do únosných, dobře zajetých kolejí. Nebo nevrátil?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM