EN

Milion světů s tebou

Claudia Grayová


Milion vesmírů, milion nebezpečí, jeden osud. Třetí díl sci-fi série Ohnivák.
Osud multivesmíru je v rukou Marguerite Caineové. Až nyní se dozvídá, jaké jsou skutečné plány prohnané Triad Corporation. Ona jediná může zničení multivesmíru zabránit. V sázce jsou miliardy lidských životů. A Triad navíc vynesl nejvyšší trumf: zlomyslnou Marguerite z jiné dimenze, která je vždycky o krok napřed. Ve velkém finále trilogie Ohnivák nastane souboj mezi několika Margueritami. Zvítězit však může jen jedna.

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název A Million Worlds With You
Původní jazyk angličtina
Řada Ohnivák
Překladatel Zuzana Bičíková
Počet stran 320
EAN 9788075447333
Datum vydání 25.02.2019
Věk od 14
Formát 145x205 mm
Nakladatelství COOBOO
Hmotnost 0,523
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Milion vesmírů. Milion nebezpečí. Jeden osud.

Osud multivesmíru je v rukou Marguerite Caineové. Od té doby, co začala poprvé cestovat do jiných dimenzí s pomocí Ohniváka, vynálezu svých rodičů, stojí uprostřed multidimenzionálních problémů ona. Až nyní se dozvídá, jaké jsou skutečné plány prohnané Triad Corporation – že by nejlépe chtěli vymazat stovky vesmírů.

Paul Markov vždycky byl na straně Marguerity, ale po posledním útoku Triadu se změnil a leží na něm stín tragédie. Snaží se to překonat, ale i když mu Marguerite pomáhá, seč může, nezdá se, že by někdy mohl být stejný jako dřív.

Marguerite je tedy jediná, kdo může zabránit zničení multivesmíru. Jde o miliardy lidských životů. V sázce nikdy nebylo víc. A Triad navíc vynesl nejvyšší trumf: zlomyslnou a duševně narušenou Marguerite z jiné dimenze, která je vždycky o krok napřed.

Ve finále trilogie Ohnivák se rozhodne o osudech hrdinů. Multivesmír už nikdy nebude jako dřív. Nastane souboj mezi několika Margueritami – zvítězit může jen jedna.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Ohnivák"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Claudia Grayová

Claudia Grayová

Claudia Grayová je pseudonym úspěšné spisovatelky Amy Vincentové, která žije v New Orleans. Dříve pracovala jako právnička, novinářka, dýdžejka a servírka, v současné době je spisovatelkou na plný úvazek. Celý život ji fascinují nevysvětlitelné záhady. Ve volném čase čte, cestuje, vaří a poslouchá hudbu.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM