EN

Vzpomínkomat

Kniha, kterou si můžete dotvořit sami ze svých vzpomínek

Renáta Šťastná


Kniha pro všechny, kteří rádi vzpomínají.
Vzpomínáte na punčocháče za totáče? Ty, co nosilo každé dítě, blbě se oblékaly, neustále rolovaly dolů a pokud jste si na ně šlápli, následoval zaručený držkopád? Každý kousek oděvu, hračka nebo stroječek má svůj příběh a díky unikátnímu projektu, ve spolupráci s webem Starý Páky, se na tyto předměty nezapomíná. Digitálky, Tuzexy, brigády, mléčné bary a věci, které možná dobře pamatujete. Jsou to i vaše vzpomínky, vaše příběhy, naše společná kniha!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 1
Jazyk čeština
Počet stran 336
EAN 9788026506959
Datum vydání 16.11.2017
Věk od 15
Formát 205x205 mm
Nakladatelství BIZBOOKS
Hmotnost 0,897
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Vzpomínáte na punčocháče za totáče? Ty, co nosilo každé dítě, blbě se oblékaly, neustále rolovaly dolů a pokud jste si na ně šlápli, následoval zaručený držkopád?

Každý kousek oděvu, hračka nebo stroječek má svůj příběh a díky unikátnímu projektu, ve spolupráci s webem Starý Páky, se na tyto předměty nezapomíná.

Digitálky, Tuzexy, brigády, mléčné bary a věci, které možná dobře pamatujete. Jsou to i vaše vzpomínky, vaše příběhy, naše společná kniha!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Video

Další tituly z řady "Vzpomínkomat"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Renáta Šťastná

Renáta Šťastná

Původně vyučená prodavačka drogistického zboží se většinu svého života věnuje psaní. Má ráda dobré knihy, divadlo, hudbu a film, miluje vzpomínání na staré časy a retro. Nesnáší přetvářku a chamtivost. Její kniha Vzpomínkomat vznikla ve spolupráci s webem Starý páky.cz.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM