EN

Jeníček a Mařenka a další známé pohádky

Hansel and Grethel and Other Famous Fairy Tales

Anglictina.com


Učte se anglicky čtením známých pohádek!
Ti, kteří už trochu anglicky umějí, si jistě rádi přečtou známé pohádky v angličtině. Publikace jich obsahuje šest v anglicko-české podobě. Dětem můžete pohádky pouštět z CD namluveném anglickým rodilým mluvčím. Budou si tak zvykat na výslovnost i intonaci angličtiny. Každá pohádka obsahuje nápady, jak dále pracovat, aby se děti co nejvíce z jazyka naučily. Na konci knížky naleznete základní přehled anglické gramatiky.

Detailní informace

Jazyk angličtina
Počet stran 144
EAN 9788025137659
Datum vydání 05.12.2011
Věk od 15
Formát 148x210 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,236
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

Učte se anglicky čtením známých pohádek

Pohádky mají rádi malí i velcí čtenáři. Těm malým se díky jim otevírá svět fantazie, který se mnohdy prolíná se světem skutečným. Ti starší rádi zavzpomínají na bezstarostné dětství, kdy jim pohádky četli rodiče či prarodiče.

Ti z Vás, kteří už trochu anglicky umějí, si jistě rádi přečtou známé pohádky v angličtině. V publikaci jich najdete šest v anglicko-české podobě. Dětem můžete pohádky pouštět z CD namluveném anglickým rodilým mluvčím. Budou si tak zvykat na výslovnost i intonaci angličtiny. Každá pohádka obsahuje nápady, jak dále pracovat, aby se děti co nejvíce z jazyka naučily. Na konci knížky naleznete základní přehled anglické gramatiky. CD obsahuje nahrávky ve formátu MP3.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM