EN

Vikingské pověsti

Viking tales

Jennie Hall


Učte se angličtinu čtením vikingských pověstí!
Další z řady dvojjazyčných knih vám pomůže zdokonalit se v anglickém jazyce. Text můžete číst, a když něčemu nebudete rozumět, český překlad na protější straně vám pomůže. Kromě příběhů naleznete v knížce i základní přehled anglické gramatiky. Pověsti o osídlování severu Evropy a posléze i amerického kontinentu dávno před Kolumbem na vás dýchnou svou tajemností i drsností. Na CD naleznete větší polovinu kapitol nahraných rodilým mluvčím.

Detailní informace

Jazyk angličtina
Počet stran 240
EAN 9788025136935
Datum vydání 31.10.2011
Věk od 15
Formát 148x210 mm
Nakladatelství EDIKA
Hmotnost 0,37
Typ Kniha + CD
Vazba brožovaná lepená

Učte se angličtinu čtením vikingských pověstí

Anglicko-česká kniha která vám pomůže zdokonalit se v anglickém jazyce. Text můžete číst, a když něčemu nebudete rozumět, český překlad na protější straně vám pomůže. Snažte se jej ale využívat jen minimálně, pokuste se porozumět textu, aniž byste často pátrali po slovíčkách ve slovníku či v překladu. Není třeba rozumět každému slovu, ale zachytit podstatu děje. Kromě příběhů naleznete v knížce i základní přehled anglické gramatiky. Na CD naleznete výběr dvanácti kapitol nahraných rodilým mluvčím. CD obsahuje nahrávky ve formátu MP3.

Příběhy o osidlování severu Evropy a posléze i amerického kontinentu dávno před Kolumbem od spisovatelky Jennie Hallové (1875-1921), vás jistě zaujmou.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM