EN

100 věcí, které by měl znát každý předškolák

Birgit Ebbert


Zjistěte, jak je vaše dítě připraveno na školu!
Půjde vaše dítě brzy do školy? V této knize si můžete ověřit, zda umí vše, co se mu ve škole bude hodit a co by mělo znát. Autorky vysvětlují, proč je pro dítě podstatné tyto dovednosti mít, a jak je pak dokáže ve škole zúročit. Podle této praktické knihy případné nedostatky snadno doženete, a ještě se u toho pobavíte - vy i vaše dítě. Knihu doporučuje psycholožka z pedagogicko- psychologické poradny.

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název 100 Dinge, die ein Vorschulkind können sollte
Počet stran 144
EAN 9788025135457
Datum vydání 17.10.2011
Věk od 18
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,263
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Půjde vaše dítě brzy do školy? V této knize si můžete ověřit, zda umí vše, co se mu ve škole bude hodit a co by mělo znát. Autorky vysvětlují, proč je pro dítě podstatné tyto dovednosti mít a jak je pak dokáže ve škole zúročit. Podle této praktické knihy snadno doženete případné nedostatky a ještě se u toho pobavíte – vy i vaše dítě.

Budete se spolu učit nové a trénovat to, co vaše dítě již zvládá samo: pomáhání při drobných domácích pracích, hledání rozdílů v obrázcích, stavění z kostek, rozpoznávání množství, vyjádření vlastních přání, orien­taci v okolí bydliště, jak pomoci druhému, pojmenování částí těla, rozpoznání pachů, popsání oblíbeného jídla, tleskání do rytmu, rýmování, říkání jazykolamu, kreslení postaviček a mnoho dalších činností...

Říká se, že každý začátek je těžký… Nemusí tomu tak být docela, když se na něj dobře připravíte.

Vstup do školy představuje poměrně velkou změnu nejen v životě dítěte, ale celé rodiny. Jde o nový vývojový úkol, který s sebou přináší jisté nároky a zátěž.

Proto je dobré, abyste, milí rodiče, nečekali na 1. září, kdy vaše dítě nastoupí do školy, ale začali se nenásilně, přirozenou cestou věnovat rozvoji schopností svých dětí, potřebných pro bezproblémový vstup do školy, již dříve.

V tom, co a jak dělat, na co se zaměřit a na co nezapomenout, vám může pomoci tato čtivá a velice praktická knížka.

PhDr. Jana Vysloužilová, psycholožka

Pedagogicko-psychologická poradna Ostrava

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM