EN

Příkazový řádek Windows 7

Ondřej Bitto


Příkazový řádek na 100 %
Jistě to znáte: při každé činnosti se musíte prodírat nekonečnými dialogy Windows. Nemusíte. S touto knihu poznáte, jak si zásadně usnadnit práci pomocí utilit příkazového řádku. Naučíte se příkazový řádek ovládat, pracovat s procesy, upravovat systém, konfigurovat síť, vytvářet skripty a dávkové příkazy a mnoho dalšího. A to vše na příkladech z praxe od velmi zkušeného autora.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 232
EAN 9788025135068
Datum vydání 03.10.2011
Věk od 0
Formát 167x225 mm
Nakladatelství COMPUTER PRESS
Hmotnost 0,39
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Chcete se dozvědět, co před vámi systém Windows 7 skrývá, a pomocí příkazového řádku zrychlit a zautomatizovat svou práci se systémem? Nepatříte pouze mezi uživatele-konzumenty? Objevujete rádi nové věci a přizpůsobujete si je obrazu svému?

S tímto průvodcem příkazovým řádkem systému Windows 7 proniknete do nejzazších zákoutí systému. Na své si přijdou jak začínající uživatelé, tak pokročilí správci. Kniha vyniká detailním zpracováním s množstvím praktických příkladů, neopomíjí však ani často přehlížené podrobnosti, které později stávajícím začátečníkům v praxi chybí.

V knize naleznete mimo jiné tato témata:

Přizpůsobení vzhledu příkazového řádku

Práce se soubory a adresáři

Konfigurace systému

Správa diskových jednotek

Úprava uživatelských účtů

Síťová diagnostika

Pokročilé skriptování

O autorovi:

Ondřej Bitto je redaktorem časopisu Computer a ve světě Internetu a počítačů je zavedeným autorem. Na svém kontě má knihy o Windows 7 a Windows Vista a publikace zabývající se bezpečností a šifrováním dat. Mimo to aktivně spolupracuje se servery Lupa a Živě a odborné články publikuje též v měsíčníku pro IT profesionály Connect!, stejně jako časopisech Computer či Jak na počítač.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM