EN

Dejte sbohem nesmělosti!

Zvyšte své sebevědomí a získejte sebejistotu

Leil Lowndes


Nebojte se své nesmělosti, s touto knihou ji lehce porazíte!
Buší vám srdce, červenáte se, zajíkáte se či téměř omdléváte, máte-li promluvit na veřejnosti, na cizího člověka, nebo naopak na osobu, na níž vám bytostně záleží? Pak je tato kniha přesně pro vás! Autorka, psycholožka si prošla stejným procesem, takže pro vás má velké pochopení. Jednoduše vám poradí 85 tipů a postupných kroků, které uplatníte v běžném životě, takže svou nesmělost a plachost zdárně porazíte!

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název Good-Bye to Shy
Počet stran 256
EAN 9788025134672
Datum vydání 03.10.2011
Věk od 0
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,377
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Ostýcháte se hovořit s cizími lidmi, buší vám srdce, červenáte se, zajíkáte se či téměř omdléváte, máte-li promluvit na veřejnosti, na cizího člověka, nebo naopak na osobu, na níž vám bytostně záleží? Tak s tím vším brzy zatočíte, protože právě držíte v ruce knihu, která vás těchto nepříjemných zážitků zbaví.

Autorka, psycholožka si prošla stejným procesem, takže pro vás má velké pochopení. V 85 tipech a postupných krocích se naučíte překonávat situace, které vám dosud činí potíže. Návody vás povedou běžnými životními situacemi, až postupně sami pocítíte, že jste čím dál smělejší a sebejistější. S přehledem poté budete zvládat účast na společenských akcích, přijímací pohovory, schůzku s obdivovanou osobou, a ti nejúspěšnější z vás i veřejná vystoupení před velkým publikem.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM