EN

Kudy z nudy

Nejlepší výlety v Čechách, na Moravě a ve Slezsku

Eva Obůrková


Ověřené tipy na výlety, které vás určitě nezklamou!
Kniha Kudy z nudy: Nejlepší výlety v Čechách, na Moravě a ve Slezsku je již třetím titulem vydaným ve spolupráci s agenturou CzechTourism a jejím portálem www.kudyznudy.cz. I tentokrát vám přinášíme tipy na ty nejlepší výletní cíle a aktivity v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. U všech lokalit uvádíme podrobné kontaktní informace a nechybí samozřejmě ani stovky překrásných barevných fotografií.

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 144
EAN 9788025133835
Datum vydání 20.06.2011
Věk od 0
Formát 167x225 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,536
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Kniha Kudy z nudy: Nejlepší výlety v Čechách, na Moravě a ve Slezsku je již třetím titulem vydaným ve spolupráci s agenturou CzechTourism. I tentokrát vám přinášíme tipy na ty nejlepší výletní cíle a aktivity v Čechách, na Moravě a ve Slezsku. Jedná se o místa vskutku prověřená, neboť o jejich atraktivnosti hlasovali přímo návštěvníci portálu www.kudyznudy.cz. U všech lokalit uvádíme podrobné kontaktní informace, které vám pomohou naplánovat si výlet podle svých představ. Nechybí samozřejmě ani stovky překrásných barevných fotografií, které vás k návštěvě uvedených lokalit bezesporu nalákají.

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Eva Obůrková

Eva Obůrková

Novinářka, reklamní textařka a ilustrátorka, autorka řady knížek o cestování pro dospělé i děti, průvodců, kalendářů a prospektů. Specialistka na domácí cestovní ruch, vinařskou turistiku a rozdávání rad na výlety, zejména s dětmi a po Česku, ale i bez nich a jinam. Napsala řadu knížek o výletech s dětmi v Česku i na Slovensku, dlouhodobě spolupracuje s různými novinami a časopisy a portálem Kudy z nudy České centrály cestovního ruchu – CzechTourism.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM