EN

Babi, ty máš nápady!

Blanka Čapková


Táta, co každý průšvih slátá, máma – hrdá dáma, babička – naše trapička, sestra – děsně pestrá, brácha – slavný Mácha, to je rodina šesťáka Honzy. Navíc kamarádi, krásná Sandra… a Honza má hned o čem vyprávět. A že to bude zábava, není pochyb. Honza je totiž vtipný a obvykle má dobrou trefu! Prima čtení nejen o klukovských vylomeninách a hrách, ale i o vztazích a životních hodnotách.

Detailní informace

Ilustrátor David Böhm
Jazyk čeština
Počet stran 112
EAN 9788000028408
Datum vydání 15.08.2011
Věk od 9
Formát 145x205 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,32
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Táta, co každý průšvih slátá, máma – hrdá dáma, babička – naše trapička, sestra – děsně pestrá, brácha – slavný Mácha, to je rodina šesťáka Honzy. Navíc kamarádi, krásná Sandra… a Honza má hned o čem vyprávět. A že to bude zábava, není pochyb. Honza je totiž vtipný a obvykle má dobrou trefu!

Prima čtení nejen o klukovských vylomeninách a hrách, ale i o vztazích a životních hodnotách.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Blanka Čapková

Blanka Čapková

Blanka Čapková je autorkou knížek pro menší čtenáře. Píše od dětství, už ve školním věku obesílala literární soutěže. Vystudovala pedagogickou nástavbu, ale učit nesměla, teprve po roce 1989 si mohla doplnit vysokoškolské pedagogické vzdělání. Učila pak na prvním stupni ZŠ a vedla dramatické kroužky. Její prvotinou je knížka o adopci Jak jsem dostal ségru.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM