EN

Česká služka aneb Byla jsem au-pair po dvaceti letech

Petra Braunová


Krize středního věku udeřila...
Hlavní hrdinka, kterou už známe z předchozí knihy Česká služka aneb Byla jsem au-pair, zestárla o dvacet let.Je léto, její tři děti dorostly do věku, kdy nechtějí trávit prázdniny s maminkou, a naplánují si vlastní program. Ačkoli si vždy myslela, že ji bude těšit samota, teď je jí smutno. Krize středního věku udeřila. Jak je možné, že jí náhle chybí malé děti, jejich brekot a vztekání? Situaci se rozhodne řešit svérázným způsobem. Rozhodne se opět vyrazit za hranice …

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 160
EAN 9788000028392
Datum vydání 28.11.2011
Věk od 0
Formát 130x200 mm
Nakladatelství ALBATROS
Hmotnost 0,27
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Hlavní hrdinka, kterou už mnozí znají z předchozí knihy Česká služka aneb Byla jsem au-pair, je starší o dvacet let.

Její tři děti dorostly do věku, kdy mají svou představu, jak trávit letní prázdniny, a maminka v ní nehraje hlavní roli. Ona si vždy myslela, že samota ji bude těšit, ale tváří v tvář realitě cítí smutek. Že by udeřila krize středního věku? Tak to ne! Situaci se hrdinka rozhodne řešit svérázným způsobem -- vyrazí opět za hranice a opět jako au-pairka. Vzhůru tedy vstříc dalším dobrodružstvím!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Petra Braunová

Petra Braunová

Po roce 1989 odjela jako au-pair do Francie a pobyt zúročila v knize Česká služka aneb Byla jsem aupair. Debutovala Rošťákem Oliverem (2003) a poté už publikovala každým rokem – knížky pro menší čtenáře (trilogie o Kubovi a Oliverovi, Tramvaj plná strašidel), pro kluky (Ztraceni v čase, 3333 km k Jakubovi, Dům doktora Fišera), pro dívky (Ema a kouzelná kniha, Borůvkové léto s Terezou) i pro dospělé (Pozorovatelka, Kalvárie, Klub radostí dnešního dne). Získala mnohá ocenění a je spisovatelkou na volné noze.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM