EN

Kreténi

Spravedlnost ve vlastních rukou

Lukáš Havlas


Drsný příběh ze života zlaté mládeže, která natáčí ohavná videa, na nichž umírají lidé v přímém přenosu. Zasloužený trest na sebe nenechá dlouho čekat.
Že boží mlýny melou pomalu, ale jistě, si na vlastní kůži ověří partička znuděných zbohatlíků, která produkuje ohavná videa, na nichž umírají lidé v přímém přenosu. Ačkoli v minulosti měla zlatá mládež štěstí, že se její zločiny nepodařilo vyšetřit, po mnoha letech se zjevuje mstitel, který bere spravedlnost nelítostně do svých rukou. Bohatí páni v nejlepších letech zpočátku nechápou, co se děje. Brzy jim však začne docházet, že musí být připraveni zaplatit za své hanebné skutky cenu nejvyšší.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr thriller
Jazyk čeština
Počet stran 120
EAN 9788076914018
Datum vydání 26.02.2024
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,162
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Že boží mlýny melou pomalu, ale jistě, si na vlastní kůži ověří partička znuděných zbohatlíků, která produkuje ohavná videa, na nichž umírají lidé v přímém přenosu. Ačkoli v minulosti měla zlatá mládež štěstí, že se její zločiny nepodařilo vyšetřit, po mnoha letech se jako přízrak zjevuje mstitel, který bere spravedlnost nelítostně do svých rukou. Bohatí páni v nejlepších letech obklopení luxusem zpočátku nechápou, co se děje. Brzy jim však začne docházet, že musí být připraveni zaplatit za své hanebné skutky cenu nejvyšší.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM