EN

Opět je tu Erika Falcková a Patrik Hedström! Pátrají po pedofilovi, který utopil malou dívenku, a poté hodil její tělo do moře.
Při lovu humrů u pobřeží švédského letoviska Fjällbaca objeví místní rybář tělo utopené holčičky. Při pitvě vyjde najevo, že nešlo o nešťastnou náhodu, ale o vraždu. Román od švédské královny detektivek, napínavý od první do poslední stránky. Evropský bestseller. Na scéně se opět objevuje spisovatelka Erica Falcková a detektiv Patrik Hedström - společně pátrají po pedofilovi, který utopil malou dívenku, a poté hodil její tělo do moře.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr detektivka
Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název Stenhuggaren
Počet stran 416
EAN 9788072465378
Datum vydání 18.11.2010
Věk od 15
Formát 125x205 mm
Nakladatelství MOTTO
Hmotnost 0,4
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Další tituly z řady "Detektiv Patrik Hedström"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Camilla Läckberg

Camilla Läckberg

Oblíbená a oceňovaná švédská autorka detektivek vydává své knihy již ve více než 50 zemích světa a celosvětově prodala přes 35 milionů výtisků. Opakovaně obsazuje přední příčky skandinávských bestsellerových žebříčků a v roce 2011 se dokonce stala šestou nejprodávanější autorkou v celé Evropě. Hlavními hrdiny její detektivní série jsou spisovatelka Erika Falcková a detektiv Patrik Hedström. Všechny díly se odehrávají v autorčině rodné Fjällbacce. Zatím posledním, jedenáctým dílem série je Kukačka (česky 2023).
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM