EN

Víla Muchomůrka

Ivona Knechtlová


Magický příběh o přátelství a důležitosti zdravé přírody
Věděli jste, že když houba rozvine svůj klobouk, narodí se víla? A věděli jste také, že víly jsou duší lesa a dohlížejí na to, aby tam bylo vše v pořádku? Jednou z nich je i víla Muchomůrka, která – sotva se u své houby kouzlem objeví –, zjistí, že je v lese úplně sama. Nachází jen rozšlapané houby a hrozný nepořádek. Naštěstí se v lese skrývají odvážní kamarádi, kteří Muchomůrce pomohou vypátrat, kdo bere zvířátkům a vílám klidný spánek. Podaří se jim obnovit v lese pořádek? A vrátí se víly zase domů?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Ivona Knechtlová
Jazyk čeština
Počet stran 88
EAN 9788020463081
Datum vydání 11.04.2024
Věk od 6
Formát 210x210 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,429
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Věděli jste, že když houba do široka rozvine svůj klobouk, narodí se víla? A věděli jste také, že víly jsou duší lesa a že dohlížejí na to, aby zde bylo všechno v pořádku? Jednou z nich je i víla Muchomůrka, která - sotva se u své houby kouzlem objeví -, zjistí, že je v lese úplně sama. Jediné, co nachází, jsou rozšlapané nebo nakopnuté houby a hrozný nepořádek. Naštěstí se v lese skrývají odvážní kamarádi, kteří víle Muchomůrce pomohou vypátrat, kdo bere zvířátkům a vílám klidný spánek. Podaří se jim společnými silami vrátit do lesa pořádek? Budou se moci víly, které z lesa ze strachu odešly, vrátit zase zpět domů?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Ivona Knechtlová

Ivona Knechtlová

Ilustrování knížek je pro ni splněný dětský sen. Má tři dcery a s rodinou žije v Praze. Pro Albatros ilustruje řadu knih L. M. Montgomeryové o Anně ze Zeleného domu a také novou řadu Ivany Peroutkové o neobyčejné holčičce Valentýnce. První díl Valentýnka a narozeniny získal v roce 2019 v anketě SUK Cenu knihovníků.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM