EN

Tiché vody

Brittainy C. Cherry


Okamžiky. Naše životy jsou sbírkou okamžiků. Některé jsou bolestné a plné prožitého utrpení. Jiné jsou naplněny novou nadějí a příslibem lepších zítřků. Zažila jsem ve svém životě mnoho okamžiků, které pro mě byly výzvou a navždy mě změnily, okamžiky, které mě vyděsily a převálcovaly. Nicméně, u těch největších – nejsrdceryvnějších a nejúchvatnějších – byl vždycky on.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Číslo dílu 3
Jazyk čeština
Původní název The Silent Waters
Řada Elements
Překladatel Ivana Dresia
Počet stran 368
EAN 9788026918646
Datum vydání 20.07.2022
Věk od 18
Formát 132x202 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,4
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Okamžiky.

Naše životy jsou sbírkou okamžiků. Některé jsou bolestné a plné prožitého utrpení. Jiné jsou naplněny novou nadějí a příslibem lepších zítřků.

Zažila jsem ve svém životě mnoho okamžiků, které pro mě byly výzvou a navždy mě změnily, okamžiky, které mě vyděsily a převálcovaly. Nicméně, u těch největších – nejsrdceryvnějších a nejúchvatnějších – byl vždycky on.

Bylo mi deset, když jsem přišla o hlas. Byla jsem o něj oloupena, a jediný, kdo dokázal naslouchat mému mlčení, byl Brooks Griffin. Byl světlem mých temných dnů a příslibem zítřka, dokud si i jeho nenašla hrozná tragédie. Tragédie, která ho nakonec málem utopila v moři vzpomínek.

Toto je příběh chlapce a dívky, kteří se milovali navzájem, ale neměli rádi sami sebe. Příběh o životě a smrti. O lásce a nesplněných slibech.

O okamžicích.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Elements"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM