EN

Dokud vás smrt nerozdělí

Ed McBain


Na svatbu detektiva Klinga si policisté oblékli civilní šaty. Steve Carella z nich byl nejlepší a skoro všichni sloužili v 87. revíru. Jakmile je Klingova nevěsta unesena z líbánkového apartmá, oslava okamžitě končí. Celý revír se ihned pustí do práce, všichni pracují bez přestání, aby našli toho, kdo může prahnout po pomstě, prohledávají spisy, pročesávají ulice, zpovídají informátory...
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr detektivka
Jazyk čeština
Původní název So Long as You Both Shall Live
Překladatel Jan Lusk
Počet stran 144
EAN 9788026909989
Datum vydání 05.12.2018
Věk od 18
Formát 138x206 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,256
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Na svatbu detektiva Klinga si policisté oblékli civilní šaty. Steve Carella z nich byl nejlepší a skoro všichni sloužili v 87. revíru.

Jakmile je Klingova nevěsta unesena z líbánkového apartmá, oslava okamžitě končí. Celý revír se ihned pustí do práce, všichni pracují bez přestání, aby našli toho, kdo může prahnout po pomstě, prohledávají spisy, pročesávají ulice, zpovídají informátory. A mezitím čekají – na telefonát, žádost o výkupné nebo zprávu, která by jim oznámila, jaký zamýšlí únosce další krok. McBain coby mistr psychologického dramatu rozehrává všechny karty v této mrazivé přehlídce napětí a očekávání.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM