EN

Prachy, prachy, prachy

Ed McBain


Zločinu se ve Velikém zlém městě daří opravdu velmi dobře, to pro pány detektivy z 87. revíru není nic nového. Novinkou pro ně není ani skutečnost, že velká část všech nezákonností se tak či onak odvíjí od obchodu s drogami. Gangsteři, pašeráci a překupníci všeho druhu patří takříkajíc k „tradiční klientele“ policejních vyšetřovatelů. Ale tu a tam i na staré mazáky čeká nějaké to překvapení.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr detektivka
Jazyk čeština
Původní název Money, Money, Money
Překladatel Miroslav Košťál
Počet stran 272
EAN 9788026906636
Datum vydání 21.06.2017
Věk od 18
Formát 138x205 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,361
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

Zločinu se ve Velikém zlém městě daří opravdu velmi dobře, to pro pány detektivy z 87. revíru není nic nového. Novinkou pro ně není ani skutečnost, že velká část všech nezákonností se tak či onak odvíjí od obchodu s drogami. Gangsteři, pašeráci a překupníci všeho druhu patří takříkajíc k „tradiční klientele“ policejních vyšetřovatelů.

Ale tu a tam i na staré mazáky čeká nějaké to překvapení. Například mrtvola ženy rozsápaná lvy v zoologické zahradě, to tu ještě nebylo, a zrovna o Vánocích… Carellovi a spol. z toho jde hlava kolem, zvlášť když se ukáže, že do mohutné řeky kokainu, proudící přes jižní hranici do Spojených států, kdosi pumpuje pod tlakem záplavu falešných stodolarových bankovek.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM