EN

Ukolébavka

Ed McBain


Velké, zlé město je ve formě, produkuje zločiny, maléry a podivnosti na každém kroku a policisté z 87. revíru si nevydechnou ani na okamžik. Vražda nemluvněte a dívky na hlídání o silvestrovské noci působí dojmem hrůzného, zcela nepatřičného a na pohled nesmyslného činu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr detektivka
Jazyk čeština
Původní název Lullaby
Překladatel Miroslav Košťál
Počet stran 320
EAN 9788026905356
Datum vydání 25.01.2017
Věk od 18
Formát 140x205 mm
Nakladatelství Baronet
Hmotnost 0,399
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem a přebalem

" Velké, zlé město je ve formě, produkuje zločiny, maléry a podivnosti na každém kroku a policisté z 87. revíru si nevydechnou ani na okamžik. Vražda nemluvněte a dívky na hlídání o silvestrovské noci působí dojmem hrůzného, zcela nepatřičného a na pohled nesmyslného činu. Pánové Steve Carella a Meyer Meyer toho mají plnou hlavu, protože jaksi není čeho se chytit. Jejich kolega Hal Willis současně ve stejné budově vyšetřuje vloupání, a aby toho nebylo málo, zaplete se Bert Kling do podivného konfliktu malého portorikánského dealera s jamajským gangem, nemluvě o velkých kokainových bossech v Miami.

Ukolébavka přináší vše, nač jsme od McBainových příběhů z 87. revíru zvyklí – napětí, dokonalou kresbu postav i prostředí a pečlivý popis policejních postupů, včetně občasných „faksimile“ úředních dokumentů, provázejících jednotlivá pátrání."

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM