EN

Floriánek z květinové louky

Lenka Rožnovská


Všechny taje přírody v chytrých pohádkách s květinovým skřítkem
Byla jedna louka, která nekvetla. Byla jedna malířka, která louce věnovala květinového skřítka. A tento květinový skřítek, jmenoval se Floriánek, louce pomohl, aby zase vykvetla do krásy. Jak se mu to povedlo? Co za kytičky začalo na louce kvést? Jaká další dobrodružství malý skřítek ještě prožil? To všechno vám prozradí toto pohádkové vyprávění, se kterým poznáte ty nejúžasnější zázraky přírody.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Andrea Popprová
Jazyk čeština
Počet stran 72
EAN 9788020463128
Datum vydání 18.04.2024
Věk od 6
Formát 210x210 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,354
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Byla jednou jedna louka, na kterou zavítala malířka. Sedla si do trávy, vytáhla barvičky a malovala, až namalovala skřítka Floriánka. Ten vám byl – úplně jako živý! Tím by celý příběh mohl skončit, jenže skřítek skutečně obživl, vyskočil z papíru a vydal se prozkoumávat svět. Když se k němu teď přidáte, zjistíte, jak si uplést kalhoty z trávy, skamarádíte se se skřivánkem a dalšími ptáčky, poznáte krásné květiny a ještě mnohem víc. Toto pohádkové vyprávění vám ukáže ty nejúžasnější zázraky přírody!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Lenka Rožnovská

Lenka Rožnovská

Autorka se ve své tvorbě soustředí na děti předškolního a mladšího školního věku. Už v první třídě na dotaz, jaké si zvolí povolání, odpovídala, že jednou bude spisovatelkou. Její sen se začal uskutečňovat v roce 2007, kdy do časopisu Sluníčko začala psát pohádky na pokračování. Od té doby vydala několik desítek knih. Také spolupracuje s knihovnami na projektech, které podporují čtenářskou gramotnost. Prvotina, která jí vyšla v nakladatelství Albatros, nese název Vlkovi tě nedám! a propojuje reálný svět se světem dětské imaginace. Je vdaná, má dva syny.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM