EN

Předpeklí snu

Radek Váňa


Nic není tak černobílé, jak se na první pohled zdá. Provokativní filozofická novela určená všem, kteří rádi přemýšlejí o světě a svém místě v něm.
Filozofická novela zasazená do prostředí alternativního politického zřízení, které vyžaduje od občanů zapojení do činností užitečných pro společnost. O míře užitku rozhodují úředníci a kniha sleduje běžný den právě jednoho z nich. Mezitím se k Zemi blíží kometa… Dílo provokuje k vlastním úvahám o řadě sociálních i existenciálních témat. Kromě čtivého podání originálního příběhu tak disponuje rovněž společenským přesahem, tolik aktuálním v době zkratkovitého zpravodajství a záplavě dezinformací.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr novela
Jazyk čeština
Počet stran 120
EAN 9788076912205
Datum vydání 27.11.2023
Věk od 15
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,142
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Předpeklí snu je filozofická novela zasazená do prostředí alternativního politického zřízení, které vyžaduje od občanů zapojení do činností užitečných pro společnost jako celek. O míře užitku rozhodují úředníci a kniha sleduje běžný den právě jednoho z nich. Mezitím se k Zemi blíží kometa… Dílo provokuje čtenáře k vlastním úvahám o řadě sociálních i existenciálních témat. Kniha tak kromě čtivého podání originálního příběhu disponuje rovněž společenským přesahem, tolik aktuálním v době zkratkovitého zpravodajství a záplavě dezinformací.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM