EN

Hvězdy fotbalového hřiště - Messi

Harry Coninx


Skvělá edice pro kluky o nejslavnějších fotbalistech dnešní doby.
Lionel Messi vynikal jako úžasný hráč už od dětství. Na začátku puberty mu ale byla diagnostikována porucha růstu. Ředitel klubu FC Barcelona mu tehdy nabídl kontrakt i zaplacení léčby, a tak se Messi v pouhých třinácti letech přestěhoval z Argentiny do Španělska. A byl připravený vzít svět útokem! Přečti si příběh o tom, jak se z talentovaného chlapce stal jeden z nejlepších hráčů všech dob. Nech se jím inspirovat a třeba se dostaneš také tak daleko jako on!
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Ben Farr
Jazyk čeština
Původní název Tales from the Pitch - Messi
Původní jazyk angličtina
Překladatel Petr Jiříček
Počet stran 136
EAN 9788025366288
Datum vydání 25.01.2024
Věk od 7
Formát 130x200 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,144
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Jméno Lionela Messiho je neodmyslitelně spojeno s klubem FC Barcelona, za který hrál téměř dvacet let. Jako úžasný hráč vynikal už v dětství, v jedenácti mu ale diagnostikovali poruchu růstu a jeho fotbalová kariéra byla v ohrožení. Ředitel barcelonského klubu mu tehdy nabídl kontrakt i zaplacení léčby, a tak se Messi v pouhých třinácti letech přestěhoval z Argentiny do Španělska. A byl připravený vzít svět útokem!

Přečti si příběh o tom, jak se z talentovaného chlapce stal jeden z nejlepších hráčů všech dob. Zažij s ním vzlety i pády, neúspěchy i chvíle vítězství. Nech se jím inspirovat a třeba se dostaneš také tak daleko jako on!

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Další tituly z řady "Hvězdy fotbalového hřiště"

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM