EN

Co by udělala Wednesday?

Buď sama sebou

Kolektiv


Inspirujte se jednoduchou ale účinnou životní filozofií!
Wednesday Addamsová je neúnavná feministická ikona s typickými copy a bílým límečkem, která se nikdy nestydí za to, kým je a nosí svou pochmurnou osobitost s patřičnou hrdostí. A když se to někomu nelíbí, tak ať! Do této knihy se můžete nořit pokaždé, když si budete potřebovat odpočinout od chaosu každodenního života. Takže si uvařte černé espreso, najděte si klidný kout, kde vás nebude nikdo rušit, a vstupte do úžasně ponurého světa Wednesday Addamsové.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Původní název What would Wednesday do?
Původní jazyk angličtina
Překladatel Eva Kadlecová
Počet stran 128
EAN 9788026451037
Datum vydání 22.01.2024
Věk od 10
Formát 160x230 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,309
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Wednesday Addamsová

Neúnavná feministická ikona s typic­kými copy a bílým límečkem, která nosí svou pochmurnou osobitost s patřičnou hrdostí a nikdy nikomu neustupuje ze své temné autenticity, i kdyby jí to mělo stát život…

a to doslova.

A když se to někomu nelíbí,

Wednesday se mu nesnaží zavděčit. Ví, že co si o ní myslí druzí, není absolutně její starost, a jestli ji někdo nemá rád, tak ať!

Tato kniha je rozdělena na 8 hlavních částí, které se věnují velkým životním tématům a jsou uspořádány tak, aby vám pomohly napojit se na svou vnitřní sílu. Můžete si ji přečíst celou najednou, nebo se do ní nořit pokaždé, když si budete potřebovat odpočinout od hluku a chaosu každodenního života.

Takže si uvařte černé espreso (nejlépe dvojité), najděte si klidný kout, kde vás nebude nikdo rušit, a vstupte do úžasně ponurého světa Wednesday Addamsové. Podívat se na život jejíma pronikavýma očima vám pomůže cítit se silnější, schopnější a autentičtější než kdy dřív.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM