EN

Život je tak jednoduchý, ale my…

Karel J. Tadeáš Rakušan


Vyprávění dnes už dospělého muže, který se potýkal se zdravotními obtížemi, o jeho dětství, dospívání a částečně i dospělosti.
Vyprávění dnes již 50letého chlapa, který si v dětství prošel dětskou mozkovou obrnou a je neskutečně vděčný za mnohdy nekompromisní výchovný přístup jeho rodičů, který by se dal shrnout větou „když nemůžeš, tak trochu přidej“. Vyprávění začíná v jeho pouhém roce, kdy si vzpomíná na první zážitek, a končí v jeho 48 letech. Součástí vzpomínek jsou také jeho vlastní životní postoje, které vyjadřuje myšlenkou „láska, která nebolí, není láskou, ale falší“.

Detailní informace

Žánr životopis
Jazyk čeština
Počet stran 200
EAN 9788076912991
Datum vydání 29.04.2024
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Pointa
Hmotnost 0,393
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

„Jednou jsem se narodil, abych se radoval ze života, tak se přece nebudu povalovat u televize nebo se neuzavřu do sebe.“ Vyprávění dnes již 50letého chlapa, který si v dětství prošel dětskou mozkovou obrnou a je neskutečně vděčný za mnohdy nekompromisní výchovný přístup jeho rodičů, který by se dal shrnout větou „když nemůžeš, tak trochu přidej“. Vyprávění začíná v jeho pouhém roce, kdy si vzpomíná na první zážitek, a končí v jeho 48 letech. Součástí vzpomínek jsou také jeho vlastní životní postoje, které vyjadřuje myšlenkou „láska, která nebolí, není láskou, ale falší“.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM