EN

Lišákova vánoční nadílka

Julia Boehme


Krásný vánoční příběh o přátelství a usmíření, který zahřeje u srdce malé i velké.
Vánoce jsou svátky klidu – to by ovšem nesměl škodolibý lišák pořád zlobit a dělat neplechu. Zajíčkovi dojde trpělivost a rozhodne se, že si půjde postěžovat Santovi. Ten určitě lišáka potrestá a nedá mu žádné dárky! Na Štědrý den se to ale všechno nějak zašmodrchá. Lišák se ocitne v lese s pytlem plným dárků a Santa nikde. Nechá si lišák všechny dárky pro sebe, nebo v něm zvítězí dobro a vydá se Santu hledat? Anebo to dopadne ještě úplně jinak?
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Ag Jatkowská
Jazyk čeština
Původní název Heute kommt der Weihnachtsfuchs
Původní jazyk němčina
Překladatel Marek Sikora
Počet stran 32
EAN 9788025365106
Datum vydání 12.10.2023
Věk od 4
Formát 210x270 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,382
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Vánoce jsou svátky klidu – to by ovšem nesměl škodolibý lišák pořád zlobit a dělat neplechu. Zajíčkovi dojde trpělivost a rozhodne se, že si půjde postěžovat Santovi. Ten určitě lišáka potrestá a nedá mu žádné dárky!

Na Štědrý den se to ale všechno nějak zašmodrchá. Lišák se ocitne v lese s pytlem plným dárků a Santa nikde. Nechá si lišák všechny dárky pro sebe, nebo v něm zvítězí dobro a vydá se Santu hledat? Anebo to dopadne ještě úplně jinak?

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

Sabina Bobková
Nádherná vánoční kniha pro děti plná krásných ilustrací a co víc, přináší krásný příběh s poselstvím. Taková vánoční koleda pro nejmenší. Lstivý lišák, který všechny zlobí by na Vánoce nedostal žádné dárky... Ale je tu Santa Claus a kouzlo Vánoc. Příběh o síle přátelství a zejména odpuštění, o druhé šanci, kterou si zaslouží každý. Moc doporučuji

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM