EN

Za všechno může pes

Tereza Kopecká


Nesouhlasím! Arnoštěk s Wikoušem jsou naši neviňoučcí ňuňánci, které naprosto zbožňujeme!
Moje máma je trochu šílená a donesla domů opuštěného psa Arnoštka. Můj táta je mrzutý právník a nemá rád zbytečné věci. Vůbec nechápu, jak jsem se těm dvěma mohla narodit já, taková úplně normální holka. My všichni máme ještě starou babinu, a protože si zlomila nohu (její pes Wikoušek v tom byl fakt nevinně!), jsme jí museli v létě hodně pomáhat. Díky tomu jsem se seznámila s Bětkou, která je machr na holčičí kosmetiku, snědly jsme spolu spoustu čokolády a vyřešily jednu úplňkovou záhadu.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Ilustrátor Tomáš Kopecký
Jazyk čeština
Počet stran 176
EAN 9788026451310
Datum vydání 26.02.2024
Věk od 7
Formát 130x200 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 0,208
Typ Kniha
Vazba brožovaná, šitá nitmi

Moje máma je tak trochu šílená a zrovna před prázdninami k nám domů donesla opuštěného psa Arnoštka. Můj táta je mrzutý právník a nemá rád, když máma plní náš domov zbytečnými věcmi. Vůbec nechápu, jak jsem se těm dvěma mohla narodit já, taková úplně normální a úžasná holka. My všichni máme ještě starou bábinu, která bydlí sama na obrovském statku, a protože si zlomila nohu (její pes Wikoušek v tom byl fakt nevinně!), museli jsme jí v létě hodně pomáhat. Díky tomu jsem se seznámila s Bětkou, která je machr na holčičí kosmetiku, snědly jsme spolu spoustu čokolády a vyřešily jednu úplňkovou záhadu.

Tak tohle jsem napsala jako slohovou práci na téma „Co jsem dělala o prázdninách“ a dostala jsem za to trojku! Zdá se vám to fér? Mně tedy ne, a tak hlasuju pro okamžité zrušení všech škol na světě!

Stáňa

(úplně nejdůležitější postava téhle srandovní psí knížky)

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM