EN

Ford Mustang

Americká legenda

Alois Pavlůsek


Kompletní historie americké legendy!
Ford Mustang je skutečnou automobilovou legendou, kultem, ztělesněním pravého amerického snu. Již od svého zrození si získal srdce milionů řidičů a dodnes patří k nejpopulárnějším „sporťákům“ celého světa. Pojďme se tedy podívat na kompletní historii i současnost modelu, který je již po celá desetiletí etalonem stylu a rychlé jízdy - od prvních návrhů a prototypů, přes všechny řady a motorizace, limitované a speciální edice a závodní úspěchy. Vše doprovázené unikátními fotografiemi.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr autosalon
Jazyk čeština
Počet stran 384
EAN 9788026449973
Datum vydání 06.11.2023
Věk od 14
Formát 237x320 mm
Nakladatelství CPRESS
Hmotnost 2,286
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Ford Mustang je skutečnou automobilovou legendou, kultem, ztělesněním pravého amerického snu. Již od svého zrození si získal srdce milionů řidičů a dodnes patří k nejpopulárnějším „sporťákům“ celého světa. Pojďme se tedy podívat na kompletní historii i současnost modelu, který je již po celá desetiletí etalonem stylu a rychlé jízdy - od prvních návrhů a prototypů, přes všechny řady a motorizace, limitované a speciální edice a závodní úspěchy. Vše doprovázené unikátními fotografiemi.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
Autor knihy
Alois Pavlůsek

Alois Pavlůsek

Alois Pavlůsek je absolventem Vojenské letecké školy v Košicích a Vojenské akademie v Brně. Po studiích pracoval jako letecký specialista v armádě a letectví se profesně věnuje i v současnosti, kdy publikuje v odborných leteckých časopisech. Jeho velkým koníčkem je motorismus, přičemž vášni pro jednu stopu propadl již v šesti letech, kdy poprvé sám řídil stroj ČZ 125T. Je autorem několika velmi úspěšných publikací věnovaných převážně českým značkám. Kromě letectví a motorismu se zabývá také etnografií.
Zobrazit profil autora
NAPIŠTE NÁM