EN

Imunita v otázkách a odpovědích

Zuzana Střížová, Jiřina Bartůňková


Všechno, co chcete a potřebujete vědět o své obranyschopnosti
Co je to imunitní systém? Jak velký význam má pro imunitu kojení? Lze využít imunitní systém v léčbě nádorů? Můžeme u svých dětí ovlivnit, zda budou mít alergii? Nakolik mohou mezilidské vztahy ovlivnit imunitu? Na tyto a mnoho dalších otázek odpovídá inovativní a pokroková lékařka a vědkyně Zuzana Střížová.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Jazyk čeština
Počet stran 152
EAN 9788020462107
Datum vydání 12.10.2023
Věk od 15
Formát 145x205 mm
Nakladatelství Mladá fronta
Hmotnost 0,218
Typ Kniha
Vazba brožovaná lepená

Imunitní systém hraje klíčovou roli ve všech aspektech našeho života. Jeho funkce jsou nezbytné pro udržení našeho zdraví a ochranu před nemocemi. Bez imunitního systému bychom nebyli schopni efektivně bojovat proti infekčním onemocněním, regenerovat poškozené tkáně, odstraňovat opotřebované buňky ani potlačovat vznik nádorových onemocnění.

Právě díky komplexnímu zapojení imunitního systému do všech procesů v lidském těle se stal obor imunologie jedním z nejprogresivnějších oborů současnosti, který nám pomáhá nejen diagnostikovat a pochopit dříve neznámé, ale i léčit dříve neléčitelné. Autorka v této knize poskytuje srozumitelnou formou pravdivé informace o imunitním systému, jeho složkách i o důsledcích poruch v jeho fungování. Současně představuje nejmodernější trendy v prevenci, diagnostice a léčbě onemocnění způsobených poruchou funkce imunity.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM