EN

Jak šel tygr k holiči

Pohádkové cestování za zvířátky

Lucie Křesťanová


Procestujte se zvířátky různé kouty světa!
Planeta Země je domovem milionů druhů zvířat. Některým se žije dobře, jiným hůř. Mají málo potravy, plavou ve špinavé vodě nebo je loví hloupí lidé pro jejich srst, kly nebo šupiny. Takových živočichů na zemi ubývá a je potřeba je chránit. Mezi ně patří i hrdinové našich pohádek. Vydejte se s námi na cestu kolem světa a poznejte některé z nich – pandu, hrošici, tygra, plejtváka nebo třeba kondora. A možná zjistíte, jak k jejich záchraně můžete přispět i vy.
Jiné dostupné formáty:

Detailní informace

Žánr pohádka
Ilustrátor Michaela Němcová
Jazyk čeština
Počet stran 80
EAN 9788025366622
Datum vydání 07.03.2024
Věk od 6
Formát 160x230 mm
Nakladatelství Fragment
Hmotnost 0,338
Typ Kniha
Vazba vázaná s laminovaným potahem

Planeta Země je domovem milionů druhů zvířat. Některým se žije dobře, jiným hůř. Mají málo potravy, trpí nemocemi, plavou ve špinavé vodě nebo je loví hloupí lidé pro jejich maso, srst, kly nebo šupiny. Takových živočichů na zemi ubývá a je potřeba je chránit. Mezi ně patří i hrdinové našich pohádek. Dostali se na Červený seznam ohrožených druhů a ochránci přírody dělají všechno pro to, aby jim pomohli.

Vydejte se na pohádkovou cestu kolem světa a poznejte některé z nich – pandu, hrošici, tygra, plejtváka nebo třeba kondora. A možná zjistíte, jak k jejich záchraně můžete přispět i vy.

Ke stažení

pdf Ukázka.pdf

Hodnocení čtenářů

V současné době nejsou vytvořena žádná uživatelská hodnocení.

Vaše hodnocení

Uživatelskou recenzi mohou vkládat pouze registrovaní uživatelé

 Přihlásit
NAPIŠTE NÁM